Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Sofian #19996 üzenetére
"Arról beszéljünk hogy az elkövetkezendő hónapokban ki fog itt pl nyugodt szívvel akár Lumiát akár bármelyik más wp7-est ajánlani érdeklődő felhasználónak"
en, de csak es kizarolag lumiat es meg jobban hangsulyozva, hogy mik azok, amiket ne varjon el az adott keszulektol.
-
Integrale
veterán
válasz
Sofian #19996 üzenetére
Istenem, már itt is a nyugodt szívű ajánlás... Jelentem én, mert gyűlölöm az androidot és ez nem akkora baki, hogy ne ajánlhassam másnak teljesen nyugodt szívvel és rezzenéstelen arccal! Ez van, le van írva, nem kapja meg. korábban is ez volt az esélyesebb variáció!
De, de most kaptok egy frissítést (ami egyelőre kettő, aztán valószínűleg több lesz az)
Pont! 18 hónapig garantálják az updateket!Az eladások biztosan nem állnak le, sőt jó eséllyel csak növekedni fognak! vannak józan emberek is (akiket csak a Lumia gyönyör köd részegít meg) iOs is hiányos (" FÉLKÉSZ"), nem is kicsit,
mégis minden 3. ember kezéből egy iPhone lóg!
Pedig [ebből] a táblázatból kiindulva ők is siránkozhatnának!Túl kéne már látni végre a home screenen is
Crey: olvastam, láttam, de Te ezek szerint átsiklottál pár dolgon! Érkeznek programok főként Nokiákra! valószínűleg nem lövik le az összes "poént" a tényleges megjelenésig.
valamivel fent kel tartani az érdeklődést! -
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest