Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
endruboy1
üzenetére
Hát, nekem 2Gb van, és soha nem éreztem hátrányát, majd játékok miatt bőveti akarok 4-re, hátha jobb lesz, majd kiderül.
Ahogy rudi kolléga írta, 4k plusz 2gb ram, szal ez nem is tétel. Meg szerintem 130-ért már 4gb ramos gépeket kapni.
@odipapa:
Hogyne fogadnám el, mindenki azt csinál a pénzével amit akar, olyat vesz amilyen neki jól esik. Én csak a véleményemet írtam le, hogy nem érdemes ebben az árkategóriában 20-asokat rádobálgatni notira, hogy nüansznyi teljesítmény-javulást érj el.
Ha te sopron-bp viszonylatban 17"-on akarod tolni a wowot hajrá, még jó, hogy 15-ös notikról szólt a cikk. Xboxot én sem vennék, mert utálom a kontrollert, de nem játszanék notin sem, nem hozta úgy a sors, hogy ahova kell vinnem a gépet, ott is játsszak vele. De 180 körüli notival sem tudnék sokat játszani, fél évig viszi az aktuális játékokat, aztán a legújabbakhoz már megint több teljesítmény kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest