Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
válasz
Mr. Teddy #161 üzenetére
El kellene fogadnod hogy az embereknek különböző igényeik és anyagi lehetőségeik vannak.
Te azt mondod hogy az a fasza gyerek aki 130e.ft-ért vesz notit.
Én meg azt mondom mindenki el tudja dönteni mire van szüksége és mennyit tud rá szánni.
Azt meg inkább nem részletezném, hogy mit csinálj az X-BOX-al. -
rudi
nagyúr
válasz
Mr. Teddy #159 üzenetére
Szerintem meg marhaságot írtál. Ugyais 180 000 forint környékén veszel olyan gépet, aminek mindenre bőven elég erős Core i3 vagy A6-3400 CPU-ja van, és kapsz mellé Radeon HD 6650M-et vagy GeForce GT 540M-met, amikkel a legújabb játékok is mennek közepes beállítással 40 fps-t a kijelző natív 1366x768 pixelén. Ha egy ilyen gépet külső, 22"-os monitorra szúrsz és teszel mellé billentyűzet-egér kombót, akkor lazán használható desktop gépnek, fel sem fog tűnni, hogy nem egy bika négymagos van a vezetékek végén. Ha meg menni kell, akkor fogod és viszed, mert 14"-os méretben töltővel is befér 2,5 kilóba. Ha nem vagy hardcore játékos, vagy valami óriási CPU teljesítményt igénylő munkás, akkor egy ilyen masina vastagon elég neked. Ha lejjebb mész árban, akkor a VGA-d bánja, ha még lejjebb mész, akkor kapsz egy érezhetően lassabb 320 GB-os HDD-t az 500-750-es helyett, esetleg 2 GB memóriát a 4 helyett. Aki 200 forint fölé megy, annak én inkább komolyabb csomagolást (vállalati gépet), jobb monitort (matt, 1366x768 fölötti), privátban beszerelt SSD-t ajánlok mintsem a hardver erősítését.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
Ezt én is kb így gondolom, DE: ha valakinek kell a hordozhatóság és a teljesítmény is akkor mi van? Azért jó néhány felhasználási terület van ahol ez így van. Átlagos felhasználónál igazad van és én is ezt szoktam tanácsolni ilyenkor, de találkoztam már olyannal aki ellenpélda erre a koncepcióra
.
Szerk: odipapa: A PSP-t. Vonatra 17 col?! Minek? Úgyse látsz belőle semmit a fényviszonyok miatt.
-
cucka
addikt
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
És ezt szerintem el lehet játszani 180.000Ft-tal is, még +20, még +20... Mindig valami kompromisszum lesz.
A notebook általában a kompromisszumokról szól.Szerintem 120-130k-nál többet kiadni notebookra butaság.
Nem, legfeljebb neked nincs rá több pénzed / spúr vagyJobb proci, jobb VGA, egyik sem lesz olyan jó, mint egy asztali gép.
Fel nem tudom fogni, hogyan lehet összehasonlítási alap egy asztali gép.
A drága notebook amúgy nem a gigahertzektől lesz drága, hanem pl. attól, hogy rendesen megcsinálják és nem gagyi alkatrészekből rakják össze, vagy mondjuk nem ilyen kétfilléres műanyagból készítik a burkolatát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged