Hirdetés
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
odipapa
senior tag
válasz
Mr. Teddy #161 üzenetére
El kellene fogadnod hogy az embereknek különböző igényeik és anyagi lehetőségeik vannak.
Te azt mondod hogy az a fasza gyerek aki 130e.ft-ért vesz notit.
Én meg azt mondom mindenki el tudja dönteni mire van szüksége és mennyit tud rá szánni.
Azt meg inkább nem részletezném, hogy mit csinálj az X-BOX-al. -
rudi
nagyúr
válasz
Mr. Teddy #159 üzenetére
Szerintem meg marhaságot írtál. Ugyais 180 000 forint környékén veszel olyan gépet, aminek mindenre bőven elég erős Core i3 vagy A6-3400 CPU-ja van, és kapsz mellé Radeon HD 6650M-et vagy GeForce GT 540M-met, amikkel a legújabb játékok is mennek közepes beállítással 40 fps-t a kijelző natív 1366x768 pixelén. Ha egy ilyen gépet külső, 22"-os monitorra szúrsz és teszel mellé billentyűzet-egér kombót, akkor lazán használható desktop gépnek, fel sem fog tűnni, hogy nem egy bika négymagos van a vezetékek végén. Ha meg menni kell, akkor fogod és viszed, mert 14"-os méretben töltővel is befér 2,5 kilóba. Ha nem vagy hardcore játékos, vagy valami óriási CPU teljesítményt igénylő munkás, akkor egy ilyen masina vastagon elég neked. Ha lejjebb mész árban, akkor a VGA-d bánja, ha még lejjebb mész, akkor kapsz egy érezhetően lassabb 320 GB-os HDD-t az 500-750-es helyett, esetleg 2 GB memóriát a 4 helyett. Aki 200 forint fölé megy, annak én inkább komolyabb csomagolást (vállalati gépet), jobb monitort (matt, 1366x768 fölötti), privátban beszerelt SSD-t ajánlok mintsem a hardver erősítését.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
Ezt én is kb így gondolom, DE: ha valakinek kell a hordozhatóság és a teljesítmény is akkor mi van? Azért jó néhány felhasználási terület van ahol ez így van. Átlagos felhasználónál igazad van és én is ezt szoktam tanácsolni ilyenkor, de találkoztam már olyannal aki ellenpélda erre a koncepcióra
.
Szerk: odipapa: A PSP-t. Vonatra 17 col?! Minek? Úgyse látsz belőle semmit a fényviszonyok miatt.
-
cucka
addikt
válasz
Mr. Teddy #143 üzenetére
És ezt szerintem el lehet játszani 180.000Ft-tal is, még +20, még +20... Mindig valami kompromisszum lesz.
A notebook általában a kompromisszumokról szól.Szerintem 120-130k-nál többet kiadni notebookra butaság.
Nem, legfeljebb neked nincs rá több pénzed / spúr vagyJobb proci, jobb VGA, egyik sem lesz olyan jó, mint egy asztali gép.
Fel nem tudom fogni, hogyan lehet összehasonlítási alap egy asztali gép.
A drága notebook amúgy nem a gigahertzektől lesz drága, hanem pl. attól, hogy rendesen megcsinálják és nem gagyi alkatrészekből rakják össze, vagy mondjuk nem ilyen kétfilléres műanyagból készítik a burkolatát. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tárhely szolgáltató választás
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest