- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
azért nem mindenki hanyagolja a játékokat annak ellenére hogy a munkája miatt sokat utazik. Én pl sokat utazok és sokat vagyok külföldön ahol ha nincs más akkor csak a notim marad amin igenis jáccani akarok és nemcsak filmeket nézni. Ilyen esetben meg leeht akármilyen bika asztali gépe akár olcsón az embernek, ha az év nagyrészében kb 1000 km választja el tőle. Mondjuk hamar vállas lennék ez a szörnyike cipelése közben persze ehhez remélem alapból adnak hozzá való hátizsákot mert szerintem akárhova bemegyek, hogy egy 18,4 colos notihoz akarok hátizsákot, asszem heves röhögést váltok ki
. Azt meg erősen kétlem hogy ezt 1 vállon való cipelésre szánják
utazás közbeni használathoz meg annyit, hogy itthon az IC-n és külföldön minden igényesebb vonaton van konnektor
(néha még fesz alatt is van
). akkor meg máris lehet használni, azt meg hogy minek bele akksi? hát azért ha elmegy az áram egy rövid időre akkor se járj pórul. mivel az asztali gépek mellé is illik szünetmentest rakni.
ui.: azért nem rohanok a boltba venni 1-et
bár lehet tudnám használni
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Xbox Ultimate előfizetések
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest