- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
ja és a + moncsit hogy cipeled a repülővel?
nem véletlen notiban gondolkodom ami minden igényemet kiszolgál és egyben van: mert repcsire limitált a mennyiség amit felvihetsz, és a reptér és egyéb helyek közt is jó ha egyedül megoldható a hurcolászás. Így is épp elég a 20-30 kg-os bőrönd + hátizsák páros. ráadásul az amilo-k formaterve nem egészen az én lelki világom. A legszebbek a már többek által említett Alienek
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
nem mondtam hogy veszek 1-et
(ha ennyi fölös pénzem lenne akkor inkább elugranék 2 hétre valami síparadicsomba
). Én 14,1 v 12 col körüli notikat nézegetek amik rendelkeznek kielégitő grafikai teljesítménnyel csak kár hogy azok is jó drágák
és bármit választok az mindenképp azzal jár hogy 2 notit hurcolhatok
azt amit munkára használok kiváltani ugysem lehet, tehát ez a monstrum semmiképp sem lehet számomra opció
.
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
mondjuk ennél talán jobb választás az Asus G71V noti bár annak a piros betéte érdekesen néz ki
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
azért nem mindenki hanyagolja a játékokat annak ellenére hogy a munkája miatt sokat utazik. Én pl sokat utazok és sokat vagyok külföldön ahol ha nincs más akkor csak a notim marad amin igenis jáccani akarok és nemcsak filmeket nézni. Ilyen esetben meg leeht akármilyen bika asztali gépe akár olcsón az embernek, ha az év nagyrészében kb 1000 km választja el tőle. Mondjuk hamar vállas lennék ez a szörnyike cipelése közben persze ehhez remélem alapból adnak hozzá való hátizsákot mert szerintem akárhova bemegyek, hogy egy 18,4 colos notihoz akarok hátizsákot, asszem heves röhögést váltok ki
. Azt meg erősen kétlem hogy ezt 1 vállon való cipelésre szánják
utazás közbeni használathoz meg annyit, hogy itthon az IC-n és külföldön minden igényesebb vonaton van konnektor
(néha még fesz alatt is van
). akkor meg máris lehet használni, azt meg hogy minek bele akksi? hát azért ha elmegy az áram egy rövid időre akkor se járj pórul. mivel az asztali gépek mellé is illik szünetmentest rakni.
ui.: azért nem rohanok a boltba venni 1-et
bár lehet tudnám használni
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB DDR5 ,512GB SSD ,garancia 2027.09.01
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest