- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borgi
aktív tag
hi
ja és a + moncsit hogy cipeled a repülővel?
nem véletlen notiban gondolkodom ami minden igényemet kiszolgál és egyben van: mert repcsire limitált a mennyiség amit felvihetsz, és a reptér és egyéb helyek közt is jó ha egyedül megoldható a hurcolászás. Így is épp elég a 20-30 kg-os bőrönd + hátizsák páros. ráadásul az amilo-k formaterve nem egészen az én lelki világom. A legszebbek a már többek által említett Alienek
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
nem mondtam hogy veszek 1-et
(ha ennyi fölös pénzem lenne akkor inkább elugranék 2 hétre valami síparadicsomba
). Én 14,1 v 12 col körüli notikat nézegetek amik rendelkeznek kielégitő grafikai teljesítménnyel csak kár hogy azok is jó drágák
és bármit választok az mindenképp azzal jár hogy 2 notit hurcolhatok
azt amit munkára használok kiváltani ugysem lehet, tehát ez a monstrum semmiképp sem lehet számomra opció
.
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
mondjuk ennél talán jobb választás az Asus G71V noti bár annak a piros betéte érdekesen néz ki
üdv,
Borgi -
Borgi
aktív tag
hi
azért nem mindenki hanyagolja a játékokat annak ellenére hogy a munkája miatt sokat utazik. Én pl sokat utazok és sokat vagyok külföldön ahol ha nincs más akkor csak a notim marad amin igenis jáccani akarok és nemcsak filmeket nézni. Ilyen esetben meg leeht akármilyen bika asztali gépe akár olcsón az embernek, ha az év nagyrészében kb 1000 km választja el tőle. Mondjuk hamar vállas lennék ez a szörnyike cipelése közben persze ehhez remélem alapból adnak hozzá való hátizsákot mert szerintem akárhova bemegyek, hogy egy 18,4 colos notihoz akarok hátizsákot, asszem heves röhögést váltok ki
. Azt meg erősen kétlem hogy ezt 1 vállon való cipelésre szánják
utazás közbeni használathoz meg annyit, hogy itthon az IC-n és külföldön minden igényesebb vonaton van konnektor
(néha még fesz alatt is van
). akkor meg máris lehet használni, azt meg hogy minek bele akksi? hát azért ha elmegy az áram egy rövid időre akkor se járj pórul. mivel az asztali gépek mellé is illik szünetmentest rakni.
ui.: azért nem rohanok a boltba venni 1-et
bár lehet tudnám használni
üdv,
Borgi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest