Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Ez alapján viszont a pro jó árban lesz, ha itthon 200k lesz, az nem rossz szvsz.
Viszont az RT verzióért nagyonsok a 600$, ha ez ennyi lesz, akkor a gagyibb tabletgyártók se hiszem, hogy 400$ alatti áron ki tudnának adni win8 RT-vel szerelt tabletet.
Nincs más gyüjteni kell pro változatra
-
Gabor970
addikt
válasz
margithid
üzenetére
nekem mindenképp csak az x86-os jöhet szóba, sok pókerteremnek nincs android alá kliense. Pontosabban kb 3-4-nek van összesen, de azok nálam sajna nem játszanak.
Ez a legnagyobb gondom, mert szeretnék tabletet, de csak windows xp vagy W7 ami jelenleg jó.
A wind hihetetlen strapabíró, négy éve folyamatosan nyüstölöm, szerintem összesen nem volt 10 nap, amikor nem kapcsoltam be, és bírja. Fél évente kiporszívózom, akku még mindíg 83%-os. Nekem nagyon pozitív, csak az N270 atom a 945-ös grafikus vezérlővel sajnos lassan kezd kevés lenni még pókerhez is. 5 megnyitott asztalnál már érződik lassulás, van, hogy nem cselekszik, hiába kattintok. Természetesen próbáltam már a windowst lightosra venni, korrektül ki van pucolva, de már kevés sajnos. 2G ram is van.
NNo, egy szó mint 100, megérett a cserére, és ez kimondottan tetszik.
Igazad van, ha a 700$-t 200e Ft közelébe gondolom magyar árnak, akkor már az elég túlzó. Nagyon sokféle kis notebook kijön ebből az összegből, és az 1kg bizony már nem az a tablet súly, amivel könnyen lehetne bánni mondjuk ágyban fekve.
Többet fogunk tudni, ha már kézbe lehet venni. Jól látom, hogy ez csak november környéke??? Elég hülye taktika, most bemutatni, aztán fél év múlva lehet megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Alkoholista nevelde
- Xbox tulajok OFF topicja
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 13.3" Ryzen 5 PRO 3500U 16 GB RAM 512 SSD AMD Radeon Vega 8 Graphics
- Asus TUF F15 Gamer Laptop 15.6" i5-11400H 16 GB RAM RTX 3050Ti 512 SSD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi