Új hozzászólás Aktív témák

• T.Peter

őstag

Még mindig nem értem, hogy ez mitől smart cover. Ez egy olyan fedél (borító), amiben van egy billentyűzet is, miközben védi a kijelzőt. Az Apple féle smart cover felgörgethető támasznak, nincs rajta billentyűzet, és két funkciót lát el: tablet támasztása és kijelző lefedése. Ez pedig kijelző lefedése és billentyűzet hozzáadása, ha esetleg valamiért szükség lenne rá. Szóval az elsődleges funkciója a fedés mindkettőnek, ennél a billentyűzet csak ráadás. Amúgy meg hasznos, mert pl ha valami asztalnál ülünk, akkor simán jó inkább erről visszaválaszolni email-re, chat-en, stb. A buszon meg értelemszerűen nem ezzel kell írni. Nem véletlenül emelték ki jó párszor az előadás során, hogy azt akarták elérni, hogy olyan érzése legyen az embernek, mintha könyvet vinne a kezében. Szóval inkább egy könyv borítójához hasonló, ami tartalmaz billentyűzetet.

"An Intel Ivy Bridge Core i5 processor powers the Windows 8 Pro version of the Surface, which sports a unique vented active cooling system."
    [link]

"Even the cooling of the Surface tablet has been carefully thought out: rather than having vents in specific locations which can accidentally be blocked leading to possible overheating, the Microsoft’s tab has a ‘vent groove’ running all the way around the back, leading to an even distribution of out-flowing air that should prove minimally distracting. Microsoft calls it “perimeter venting” - nice."
    [link]

"The Windows 8 Pro powered by an Intel Core i5 Ivy Bridge will obviously be actively cooled but Microsoft managed to nicely hide the air vents called Perimeter Venting"
    [link]

Van benne hűtés, de a szélén jön ki körben egy vékony résen, és ki lett emelve, hogy nem lehet lefogni, és nem melegíti a kezet. A zajkibocsátásról nem szóltak.

A másik, hogy szerintem jó ötlet x86-os cpu-val is kiadni, mert valaki ezzel váltaná ki a laptopot, mivel hordozhatóbb, könnyebb, lehet vele ugyanúgy írni, mint egy laptopon, a type cover segítségével,

Új hozzászólás Aktív témák