Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Mint az előbb is írtam...egy szóval sem említettem hogy a validálás hatására csak minőségi program kerül fel. Ha így lenne akkor Mekk Elek kezdő programozó soha nem csinálna/csinálhatna W8as appot
Én fejlesztésben veszek részt. És volt már rá példa hogy visszadobtak appot, hogy nem megfelelő minőségű (szerencsére nem én fejlesztettem
). A validálás nem egyszerű vírus szűrés. A lényege, hogy olyan alkalmazások kerüljenek fel amik nem okoznak rendszer hibákat, nem állnak le minden 2. percben és nem lassítják túlságosan a W8at. Persze ez sem 100%-os, ahogy semmiből sem létezik 100%-os megoldás. -
[P]laci
senior tag
nos igen... ennyiért már egy komolyabb laptopot is vesz az ember... :-) btw hihetetlen hogy még az iPad Air ára is kedvezőbb, de az abszolút árbajnok androidos tabletekkel nem is tud labdába rúgni. Azért az a fránya euró <-> dollár elég szemtelenül növeli az árát...
Mondjuk ha lenne rá lehetőség én tuti kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). A validálás nem egyszerű vírus szűrés. A lényege, hogy olyan alkalmazások kerüljenek fel amik nem okoznak rendszer hibákat, nem állnak le minden 2. percben és nem lassítják túlságosan a W8at. Persze ez sem 100%-os, ahogy semmiből sem létezik 100%-os megoldás.