- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Hát, csak így hirtelen:
- sajnos ezesetben a benchmark-ok igazat mondanak, egy komplexebb oldaltól letérdel rendesen, még egy viszonylag erős gépen is (ha meg nem, akkor is, nehogy már a böngésző egye meg az erőforrások felét/harmadát mondjuk 20 megnyitott tabnál)
- a tabkezelése borzasztó (mondjuk az a chrome-nak is, jó tabkezelést eddig még csak az operában láttam, de azzal meg más bajok vannak, pl hogy még az ie-nél is többet eszik)
- a marhaságai, a user folyamatos csesztetése a sok szarjával
- a random összeomlások bármelyik verziónál (legutóbb pénteken sikerült belefutni ilyenbe, pont egy olyan site-on, amin időre ment, amit csinálni kellett, azt hittem idegrohamot kapok)
- stb stb stb igazából nem ide tartozik, nem szeretnék flame-wart elindítani, egyezzünk meg abban, hogy szerintem borzasztó az ie, de ebben a tabletben sajnos nem ez a legnagyobb hiba.Ami szintén igaz: ie-t tableten még nem próbáltam, lehet ott jó, de mivel nem ez az, ami eltántorít a vásárlástól, ezért irreleváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged