- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Bocs az offért, de néztem ezt a dell venue 8 pro-t és ez is iszonyat jó cuccnak néz ki.
Erről mit lehet tudni, mikor jön kishazánkba és milyen áron? -
-
margithid
veterán
Bizony!
Csak az a baj sehol se látom még az asust, se a toshiba encore-t. Pedig már rég a boltöok polcain kéne lenniük.
Nem tudom ki fogja ezt választani az asus-szal szemben amúgy.
Az új atomtól meg ne féljen senki, ez már nem az ami volt a netbookokba, ráadásul a szoftver is fejlődött egy picit azóta
A 100e alkalmazásos áruházat meg értelmetlen összehasonlítani az apple, de főleg a google áruházakkal.
Ott van rengeteg alkalmazás ami haszontalan és kb 10-20-30 megfelelője is van.
Örömmel látom ,hogy egyre többen feljesztenek windosra, például teamviewer alakalmazás is van már, aminek én nagyon örülök!
Microsoft amúgy nagy mellényúlást csinál majd ha továbbiakban is ilyen túlárazott tabletet fog kiadni.
Inkább csak a telefongyártásra koncentráljanak akkor már.
Ezt a távol-keleti gyártók (acer, asus, toshiba, lenovo) meg fogják enni reggelire árban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest