- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172 #418 üzenetére
Kétségtelen, hogy drága készülék, ezt nem vitatta senki. 200e Ft körüli árba egy jobb hátlapnak szerintem is bele kellett volna férnie, mert amúgy az elejével, a kijelzővel, a hardverrel semmi gond nincs. Nekem a gagyitron fülhallgató se hiányzik, amit másokhoz csomagolnak. Aki komolyan gondolja a fülhallgatózást, úgyis saját maga vesz jobbat.
Nekem amúgy az egyik pont amiért nehezen engedném el a 950XL-t az, ahogy az amoled fekete háttérrel beleolvad a fekete üveg előlapjába. A Galaxy S2-m óta hiányoltam egy ilyen telefont, ami ennyire szép, letisztult szemből. Csak aztán sajnos mindig újra megnyekken a kezemben a hátlapja, és ez elkeserít...
De mégsem azon az áron adják, amennyiért a fém+üveg kombós amúgy divatos csúcskészülékeket, hanem annál azért olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Meggyi001: Kuponok....
- BMW topik
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest