Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Fura nekem ez sokadik amd kártyám és semmi ilyesmivel nem találkoztam. Nincs asztalra dobálás meg grafikai anomàlia, pedig jàtszom új játékokat. Mondjuk biztos van aki tapasztalja. Tarthatom magam szerencsésnek, hogy nincs semmilyen színü halál meg anomália.
De ugyanígy ha most felvetem, hogy a gtx780 használók közül hányan tértek vissza W7-re W8-ról, mert utóbbi alatt szinte az összes játék szarakodott, akkor biztos lesz aki elmondja hogy neki semmi baja vele.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ööö soha nem használok Beta drivert. Mindig megvárom a WHQL verziót. BF4-et akkor kezdem el ha meglesz a végleges Mantle driver! De egyébként se lenne most rá "időm" mivel jobban leköt jelenleg az Outlast!!
Thief-et meg akkor kezdem, amikor kész lesz a magyarítás! 
(#44) gtamate2:
Előtte 5850-es karim volt, de ott se tapasztaltam problémát szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Thief-et meg akkor kezdem, amikor kész lesz a magyarítás!