Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Tikakukac #203 üzenetére
És milyen programot használsz ennek elérésére? Próbáltam az Irist, meg hasonlókat, de ezek nem engedik időzíteni a kedvem szerint. A SunsetScreen-t találtam eddig egyedül ami többé- kevésbé tudja, amit én akarok, hogy én állíthassam be a profilok aktivációs idejét.
Többiek: A HDR -nek is van egy osztályozási skálája, ami alapján (elvileg) kb. be lehet lőni, hogy mire képes a kijelző. Ha jól tudom ezt minden gyártónak fel kell már tüntetnie a kijelző specifikációiban. Már ha erről szólt a vita...
-
Ribi
nagyúr
válasz
Tikakukac #203 üzenetére
Ami a kérdés, hogy te tudod-e, hogy menynire kell levenni a kéket, hogy az használjon is, vagy pont annyira veszed csak le, hogy azt tudd mondani, hogy levetted. Közben meg amennyit levetted, addig kb xart sem ér. Amíg nem egy sárga hányás ahogy kinéz, addig lehet semmt sem ér. Neked meg az nem tetszik, így nem is veszed le eléggé, szóval csak a saját megnyugtatásodra húzkodod a csúszkát. Hiába van műszered, ha nem tudod mi a jó beállítás. Szerintem csak ez a kérdés. Elektronikában is hiába van nálad szkóp, ha nem tudod amit mérsz annak mennyinek és milyennek kell lennie.
Nekem csak az az aggodalmam, hogy amit beállítasz az egyáltalán jó-e arra amire szánod? Honnan vetted az adatot, hogy milyenre kell beállítani? -
Kansas
addikt
válasz
Tikakukac #203 üzenetére
Ott az ellentmondás, hogy azt sérelmezed, hogy nem ismerem el eléggé a te szaktudásod, miközben te épp ugyanazt teszed a gyártók szaktudásával kapcsolatban.
Nem a koloriméter teszi az "optikust"...De tényleg hagyjuk, biztos mindent jobban tudsz mindenki másnál, have fun...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az alapvető fogalmak ismertetése mellett igyekeztünk összefoglalni, hogy mire érdemes figyelni új kijelző vásárlása esetén.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest