- Milyen videókártyát?
- HP notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#65675776 #80 üzenetére
Nem feltétlenül nagy szám az alu ház, ott van pl. a Scythe FenrisWolf a vékonyka oldallapjával. A Lian Li-nél viszont nincs ilyen malőr, ezen túl pedig harmonizál a forma és az anyaghasználat. Ez így szép, így kerek (illetve szögletes
), acélból és műanyagból nem lenne az igazi. Elveszne a "varázs".
A Stacker tetején nem azért készült műanyagból a burkolat, mert funkciója lenne az anyagnak is, hanem mert így volt a legolcsóbb. Ezzel sem lenne baj, de nagyon kilóg a lóláb. Mikor az elejét teljesen kiürítettem, s a műanyag rész alá nyúlva forgattam, emelgettem a házat, oda kellett figyelnem, nehogy véletlenül eltörjem a plasztik elemet.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#65675776 #75 üzenetére
Sohasem az ár/érték arányról voltak híresek. Sajnos ez van, ha valakinek ezek a házak tetszenek, bele kell nyúlni a zsebbe, mind a Lian-Li, mind a Silverstone nagyon drágák. Ezek nem tömegtermékek. Én örülnék a legjobban, ha 20k alatt megkapnék bármit.
Egyébként ez a házam volt a legdrágább eddig, 22k-ért vettem, de többet nem adnék egy számítógépházért. Viszont minőségben bőven a cm-690 felett van. A stacker megjelenésekor még nagyon tetszett, persze az ára miatt esélytelen volt. Később változott az ízlésem, most inkább a pici házakra utazom -
Ijk
nagyúr
válasz
#65675776 #73 üzenetére
Nem hát, luxuskategória, így nem igen megy lefelé az áruk, sőt inkább drágábbak lesznek. Belegondolsz, az alumínium nem lesz olcsóbb, a munkaerő nem lesz olcsóbb, a szállítás úgyszintén, mindennek tetejében a forint sem éppen gyakran erősödik. Esetleg kifutó termékek jöhetnek kellemesebb áron, amikor már pucolják kifelé a raktárakat. Bár ez is ritka, mert egy számítógépház nem egy évente elavuló eszköz.
Csak annyit írtam, hogy a Stacker sem volt éppen olcsóság a maga idejében, most egy cosmos sem éppen nevezhető olcsónak. Aki ennyit költ egy házra, annak igencsak fontos szempont a külső, a szerelés, anyag minősége. Nekem a lian li felsőkategória, a cm középkategória. -
törölt tag
válasz
#65675776 #48 üzenetére
Én azért vettem ekkorát, mert a kis ház esetlenül mutatott volna a szobámban, ill. ekkorában találtam meg azt, amelyik kívülről a leginkább tetszett. A belseje nem érdekel, nagyon ritkán szerelek.
Közben átrendeztem a szobát, jön is az A05N.De sokan például vízhűtést építenek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ízléses külsejű PC-A70F és PC-A71F a prémium kategóriát fogja gazdagítani.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- EVGA SuperNOVA P2 1200W 80+ Platinum
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest