-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én a kistesót néztem ki magamnak, ez az 5.5" már nagyon sok. Ott viszont hatalmas érvágás az 1GB RAM.
r3dsnake: Most hogy így mondod, tépem is ki a f..ba az automból a rádiót
OMFG olyan jókat tudok röhögni az elvakult epöl fanokon néha, hogy ennek egyszer per lesz a vége, mert még elhallatszik odáig. Ja, amúgy 5C tulaj vagyok 1 napja szóval....hm....lehet hogy én is át fogok alakulni? Vagy szimplán nem fogok betegesen védeni egy gyártót (sokszor pusztítóan szánalmas érvekkel, mint ahogy ez is) pusztán azért mert a terméküket használom?
Vagy ez most kötelességem lett mert ájfón user lettem? El kellett volna olvasni azt a szerződést az Accept előtt?!!?!
Hát nem lebaszom gigantikus ívben kinek mi a véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest