Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vlevi nagyúr "Ha most vennek telefont az Mx 4 vennem" 
 És aki különlegességre vágyik, az MX4 már Ubuntuval is elérhető (lesz)Meizu MX4 Ubuntu Edition Octa-core Smartphone to be Unveiled at MWC 2015 Habár, az MX4 ellen szól, hogy az még az előző generációs, 65xx MTK SOC-al van szerelve, a Meizu Note viszont az újabb 67xx-el. Ami ráadásul "csak" a négymagos változat, a 6752 lesz a 8 magos. 
 Várunk még pár hetet, és elárasztanak majd minket a kínai gyártók a 6732, 6752 -re épülő telefonok tömegével."itt-ott döccen meg a rendszer, ami a középkategóriában simán belefér." 
 Annyiban van igazad, hogy, ha ez azért nem fér bele, mert ez nem biztos, hogy a középkategória miatt van, hanem, az optimalizálatlan rendszer miatt. Van Rockchipes, rk3188-as táblagépem, és a háttérfolyamatok, pl. play store frissítés közben használahatatlan. Egyébként gyors, de, vacak. Ezzel szemben a telefonomon észre sem veszem, hogy esetleg fut a play store frissítés, vagy bármi, mert ugyanúgy használom tovább.
- 

Flind senior tag válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetérePedig igaza van. Követem a topicját, és (nem Google termék közül) csak az M8 és a Mi4 ami egy szint vele. Amúgy én sem értem ezt a felháborodást, baromi jól megy ez a Meizu az árához képest. 
- 

no more veterán válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetéreAkkor ez csak ismét megerősítette bennem, hogy HTC-n és Xiaomi-n kívül sosem veszek más Androidot.  
- 

no more veterán válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetéreAz kizárt dolog, hogy Z3-on a rendszer megdöccenjen. Nem vagyok Sony fan, de ezt nem hiszem el.  A másik kettő mindig is akadozós laghalmaz volt. A másik kettő mindig is akadozós laghalmaz volt.
- 

csongi veterán Teljesen jo tepsifone  Ha most vennek telefont az Mx 4 vennem Ha most vennek telefont az Mx 4 vennem 
- 

easeus csendes tag "Egyedül a háttérfolyamatok során, illetve elvétve, itt-ott döccen meg a rendszer, ami a középkategóriában simán belefér." Itt abba is hagytam a cikk olvasását.Ez csak vicc ugye? 
- 

gonorrea senior tag írta itt valaki, hogy biztos később lehet venni hozzá más színű hátlapokat, de ennek nem kivehető az akksija, ill a sim tálca miatt is nehézkes lenne nem? Világosítson fel valaki akinek ilyen van.. 
- 

janaman01 addikt bocs nem irkálom tele a forumotokat de itt az egyik kollega is igazolja hogy valóban nem tudja a b20 at--- azaz az ország kis területén tudja a 4g t 
- 

janaman01 addikt valaki linkelt már be fotókat , amik ezzel a telóval készültek ? ? megnézném szivesen...( a cikkben vannak fotók , de olyan érdekelne amit Ti csináltatok vele) ugyanis a jiayu s3 meg ez között vacilláltam, de az ár miatt illetve a bővithetőség miatt , illetve az fdd lte b20 miatt a jiayu maradt.. 
- 

janaman01 addikt válasz  gretzky77

üzenetére gretzky77

üzenetéreigen tudja, csak valszeg valami nagyobb városban vagy ahol megy az 1800 as...szerintem...vagy pedig nem helyesen van megadva egyes oldalakon  DD-LTE:1800/2100MHZ, és tudja a 800 at is... DD-LTE:1800/2100MHZ, és tudja a 800 at is...telekom pl.. A maximális elméleti letöltési sávszélesség ezzel az 1800 MHz-es és 2600 MHz-es állomások körzetében150 Mbps-re nő, a 800 MHz-es állomások körzetében ennek a sávszélességnek a fele lesz elérhető  
- 

janaman01 addikt a cikk írója annyiban azért tévedett némileg azzal a kijelentésével, hogy tudja a hazai 4G -t is...na igen de alapvetően a hazai 4g lefedettséget a B20 azaz a 800 as fedi le, nempedig az 1800...a 800 at meg nem tudja....kissé félrevezető... 
- 

gretzky77 veterán válasz  thenameless

üzenetére thenameless

üzenetéreTényleg ezt már én is észrevettem,illetve a beállitàsok valamint úgy egyébként nem nagyon akar elfordulni a kijelző pedig nincs tiltva!? Bár most úgy nézem ez direkt nem fordul mert minden más progi forog! 
- 

thenameless tag válasz  thenameless

üzenetére thenameless

üzenetéreVá kimaradt egy!  Nem látom, mennyi a kijelző idő akku állapotnál mert ki van pontozva ami nem fér ki! Nem látom, mennyi a kijelző idő akku állapotnál mert ki van pontozva ami nem fér ki! 
- 

blueMerle veterán Én a kistesót néztem ki magamnak, ez az 5.5" már nagyon sok. Ott viszont hatalmas érvágás az 1GB RAM.  r3dsnake: Most hogy így mondod, tépem is ki a f..ba az automból a rádiót  OMFG olyan jókat tudok röhögni az elvakult epöl fanokon néha, hogy ennek egyszer per lesz a vége, mert még elhallatszik odáig. Ja, amúgy 5C tulaj vagyok 1 napja szóval....hm....lehet hogy én is át fogok alakulni? Vagy szimplán nem fogok betegesen védeni egy gyártót (sokszor pusztítóan szánalmas érvekkel, mint ahogy ez is) pusztán azért mert a terméküket használom?  Vagy ez most kötelességem lett mert ájfón user lettem? El kellett volna olvasni azt a szerződést az Accept előtt?!!?! Vagy ez most kötelességem lett mert ájfón user lettem? El kellett volna olvasni azt a szerződést az Accept előtt?!!?! Hát nem lebaszom gigantikus ívben kinek mi a véleménye?  
- 

thenameless tag válasz  gretzky77

üzenetére gretzky77

üzenetére-Gyári billentyűzet bug (ez mondjuk nem fáj, ritkán használok gyárit amúgy is, SwiftKey-re szokjatok rá  ) )
 -Hátlap mizéria,csúszós, nem merem megfogni házon kívül szilikon tok nélkül (ultrathin szilikon)
 -Gyári időjárás appban csak pálcikás helyek vannak
 -Előbb említett kurzor bug
- 

utomi senior tag Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a gyári Lollipop billentyűzethez nem lehet valahogy egy magyar nyelvű szótárat varázsolni ? Mert nagyon tetszik de nagy kár ,hogy nincs hozzá sehol se ! 
- 

Majom19 tag válasz  thenameless

üzenetére thenameless

üzenetéreÍgy van!  Én is google billentyűzetet használok, ha nem enged a szavakra lépni, hogy kijavítsam, akkkor simán bezárom a billentyüzetet (nyomok egy visszát) utána már engedi, de nekem ez csak messengerben tűnt fel. Mennyire melegszik nektek? 
 Probáltátok már valami komolyabb játékkal?
- 

üzenetére thenameless

üzenetéreMik vannak a listán ezenkívül? 
- 

gerii addikt válasz  thenameless

üzenetére thenameless

üzenetéreVégül is lehet, csak kell hozzá jó sok album, hogy ne unja az ember. Én azért is szeretem a Playt, mert ha egy szám tetszik akkor rádiót szoktam indítani, és olyan számokat játszik le amiket addig nem is ismertem (így offline ezt nem használhatom). Mondjuk még így is 100x jobb, mint a classfm-es szokásos 50 számot hallgatni egész évben. 
- 

üzenetére thenameless

üzenetéreSzia én a google billentyűzetet tettem fel és ugyanez a probléma jelen van nálam is! Én úgy vettem észre,hogy utána azért nem engedi,mert úgy gondolja azt a szót akarod szerkeszteni és amíg nem csinàlsz vele valamit,tehát amíg alá van húzva addig nem engedi mégegyszer,hogy átrakd! Remélem érthető amire gondoltam! 
- 

Nem rossz készülék, kar a külső koppintasert. 
- 

thenameless tag Éreztem én, hogy a legjobb mód, hogy kiderüljön kinek van még m1 note-ja, ahhoz el kell küldenem a tesztre.  
 Ki milyen billentyűzettel használja? Én switkey-t használok, de azt vettem észre, hogy mint ha a kurzorral lenne valami gebasz... csak 1x tudok oda bökni a szövegben ahol korrigálni akarok, aztán még 1x nem tudok máshova bökni szövegen belül. 
- 

Flind senior tag Nem nagyon lehet belekötni 70k-ért sem, nagyon jó vétel. Mondjuk nekem már túl nagy. 
- 

vlevi nagyúr Gyorsan végiglapozva a tesztet, két dolog jutott eszembe. 
 - FM radio tenyleg nincs?
 - a fényes hátlap tényleg nem jo. Én a mostani telefonomat csak azért tartom szilokon tokban, mert a fényes hátlap miatt még az autós tartóban sem érzem biztonságban.
- 

Majom19 tag Szerintem jó telefon, szerda óta nyúzom.  Ami nagyon zavaró, hogy nem tudtam még felrakni a gépre a hozzá való drivereket, de nem is nagyon foglalkoztam vele. Kész agyrém számomra.  
- 

Graphics Jómunkásember válasz  pècsimunkás

üzenetére pècsimunkás

üzenetéreAzért élőben megint nem olyan nagy a hasonlóság.. 
- 

aelod veterán Nagyon ott van. Megéri megvenni. Igaz ha behozzuk kintről akkor azért elgondolkodtató már az ára de ez a flyme Os nekem bejön. Az MTK SoC is kellően izmos, és szerencse, hogy itt most nem spóroltak a gpu-val. 
- 

Jadro veterán Hmm nem rossz ez. Magasról tojok rá hogy I vagy nem I koppintás, Ha az akkor pláne jó, hogy ugyanazt harmadáron is meg lehet kapni. Jó sok ilyet!  
- 

Tomi_Ohl veterán Ez nagyon durva ennyiért... Mondjuk Mi3-at nem érné meg rá leváltani, de ha akarnék venni új telefont, számításba venném.  
- 

gerii addikt válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetéreSzerintem ezt ő is tudja  
- 

Ronam addikt Sziasztok! Mennyiért lehet ezt a telót most legolcsóbban beszerezni, postával, mindennel együtt? Nagyon tetszetős!  
- 

Headbang aktív tag Ez a tella iszony jónak tűnik ennyièrt! A hátlap annyira nem jön be de az mèg megbocsátható. 
- 

monti0222w addikt Most olvastam a cikket, nem azért de ez nagyon ütős lett, pláne a középkategóriában!  
 Egy bajom van csak vele a rádió hiánya, meg a gyengusz hangerő, de akiknek ez nem fontos azoknak príma gép.
- 

ÁrPi2 senior tag Ubuntu vajon lesz erre az M1 Note-ra is miután az MX4-hez már bemutatják (az MWC2015-ön)?  és egy másik gyártó a BQ egy régebben picradobott telóval - Aquaris E4.5 egy gyengébb rendszercsipre (úgysejtem emtéká mt6582) is megjelenmtetett Ubuntus gépet... Nekem egy olyan international M1-Note verzió lenne szimpatikusabb amelyik majd tudja az 
 LTE fdd 800MHz (Band20, B20) sávot is.
 ( Ugyanis egy fórumtárs rövid kikérdezése , beszámolója szerint Az MTK-EngineerMode alatt a BandMode alatt
 nem jelez ismertnek csak ojrópában kevéssé használt LTE sávokat! B1 B2 B38 B41 !!Ami kontinensünkön meg szükebben e-hun kell LTE-nek : B3 (1800MHz) és B20 (800MHZ) 
- 

philoxenia MODERÁTOR Maradjatok a topik témájánál! Semmi szükség iPhone-Android-kínai telefonok flame-re. 
- 

dealerman aktív tag Köszi,vártam a teló tesztjét  na meg az új SoC-t jutubizálás lesz ? na meg az új SoC-t jutubizálás lesz ? Egyébként a kijelzője hasonlít valamelyik teló kijelzőjére Egyébként a kijelzője hasonlít valamelyik teló kijelzőjére![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

Touch-ko őstag válasz  dilajoska1

üzenetére dilajoska1

üzenetéreElolvastam a tesztet. Tobb tab van megnyitva es mivel fentebb is kommenteltem azt hittem, hogy tabot valtottam. 
 Tevedtem, ennyi.
- 

Fryskitt addikt Az a durva - hogy persze apróbb kis hibák vannak - de mégis mit ki lehet hozni 50 ezerből. Nem nagyon látom indokoltnak a csúcskészülékek 5x árazását... iPhone 6 tulajként... még mielőtt valaki rámfogja, hogy fillérb@szó lennék. 
- 

#65577472 törölt tag 
- 

vampire17 addikt válasz  #65577472

üzenetére #65577472

üzenetéremegmondom oszinten, en nem recoverybol telepitettem, hanem csak siman folmasoltam a gyokerbe az update.zip-et es a fajlkezelobol rakattintottam. Egybol felismerte h ez egy ROM, rakerdezett h tiszta telepitest akarok-e, bepipaltam, telo ujraindult, folflashelte es ennyi  De ha tippelnem kene, sztm ilyen Xiaomi fele recovery-je lehet gyarilag... Azt olvastam h lehet onnan is ROM-ot telepiteni, de majd megnezem.... 
- 

- 

vampire17 addikt válasz  #65577472

üzenetére #65577472

üzenetéreEn ezt a ROM-ot raktam fel az asszony telojara, meg nem volt ideje tesztelgetni, de nekem jonak tunt  gyarilag asszem 4.2.0.1U val kaptam, de egybol raktam is fel a 4.2.0.3A-t, full wipe-al  Le kellett szedni kb 6 china appot, (nem voltak root-osak, szal siman lejottek) meg a google installerel (meizu marketbol) mentek fel a google szolgaltatasok es ennyi  full sima alap Flyme-t kaptam, mindenfele integralt kinai sallang nelkul. full sima alap Flyme-t kaptam, mindenfele integralt kinai sallang nelkul.
- 

motoflug őstag Valaki nem tudja,hogy lesz-e hazai forgalomban? 
- 

rdt89 addikt Szép telefon, és elég szépen szerepelt az erődemonstráción, de én még várok (mtk6795-re)  Valaki nem tudja mikortól jönnek az mtk6795-el szerelt szörnyetegek? 
- 

alkatraz3000 őstag válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreAZ CHARMANDER, nem gyík!  
- 

r3dsnake nagyúr válasz  Atomcsirke

üzenetére Atomcsirke

üzenetéreNem trollkodok. Annak legalább rendes formaterve van és nem kopipészt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DD-LTE:1800/2100MHZ, és tudja a 800 at is...
DD-LTE:1800/2100MHZ, és tudja a 800 at is... 

)
 ) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)