Hirdetés
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagidög
senior tag
A HEVC feldolgozás nem lesz benne a kisebb Radeonokban?
(#77) Abu85: Sajnos nem értek eléggé a renderelési metódusokhoz, hogy ebbe jobban belemenjek.
(#82) gbors: Ha megnézed, a GI képen az árnyékok alapján meg lehet mondani, hogy jobbról jön a napfény, tehát a fénysugarak rávetülnek a falra, ami nem elnyeli őket, hanem bizonyos szinten és szögben visszaveri az autóra. Innen az extra fény.
Egyébként a játékokban a tűéles textúrák dobnának a legtöbbet jelenleg, az advanced lightingos képen a kocsi hátulja el van mosódva, a GI képen a fal, HDAO-nál a hajó. A talajt azért nem hoztam fel, mert nincs rá példa, amikor ilyen közelről látnád a játékban, az alap kameraállásokhoz teljesen el van találva a minősége.
-
Dagidög
senior tag
Tudom, hogy mit kell nézni, de én azt mondom, hogyha már keresni kell, akkor az azért csak nem olyan drasztikus különbség, nem számottevő. Persze jó a sok extra, de ezekért az apróságokért ekkora erőforrással kell fizetni, mint ahogy fentebb említették és linkelték a tesztet? A nem látványbeli elemek felhasználása meg dícséretes (mint pl. gyorsabb algoritmusok, de az megint más tészta).
Megyek okosodni, ha megtettem, akkor jövök válaszolni a többire.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- iPhone topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lexus, Toyota topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mesterséges intelligencia topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest