Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Ezért is nem reális a fentebb belinkelt táblázat... Ugyanis ilyen VGA-k mellett DX 11 alatt is közel CPU limites volt a helyzet ( azért még nem volt az tudom.. ) De pl ha egy GTX 1050 ( nem Ti ) és egy RX 560D vagy ilyesmivel vizsgálták volna a különbségeket, akkor ott már érezhető lett volna. Sajnos nVidia esetbéen negatív irányba, de ez a támogatottsága miatt alakult így.
-
Baryka007
addikt
Minimum I5 760 vagy FX 8100
Minimum HD 7850 vagy GTX 560valamint
Ajánlott I7 4770 vagy FX 8310
Ajánlott R9 280 vagy GTX 960ahol a procit erős túlzásnak vélem, egy ilyen játékhoz... Mégis kell neki, a 3770 esemen épphogy döcög 60 fps el ha dalaranba ülök, sőt ha tele vagyok rakva addonokkal nincs meg a 40 se...
-
Baryka007
addikt
válasz
Eugene Roe
üzenetére
No igen... valahogy Wotlk- cataclysm-ben jobban volt ez a balance optimalizálva... Manapság akkora balance van, ha nem lenne heal redu akkor reggelig se lehetne megölni az enemyt

-
Baryka007
addikt
Akkor Crowfallozz inkább... Én nem tudnám a wowot freetargetként elképzelni... 2008 óta wowozok 15 óta folyamatosan eredetin... És kb csak a PvP miatt játszok már, haverokkal arénázunk 2100-2400 között... Ha freetarget lenne a wow, megszűnne a focus targetolás meg minden ilyen opció, amitől valaki "skillesnek" számított... Abban a pillanatban SHIFT+DEL -t kapna a WoW tőlem, amint Freetargetre váltanák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő