Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Mi ez a punnyadás? Én megvettem.
-
Előző rész után mindenképpen ki fogom próbálni, végre ps4- en, ámen.
-
törölt tag
válasz
#52588800 #11 üzenetére
Tény, hogy végig lehet menni ennyi idő alatt is.
Jó eséllyel viszont nem ez a teljes, alapos, mindent felfedezős végigjátszás. Jelenleg 3 és fél óra után 10%-on állok és tudom, hogy hiába törekszem alaposságra, biztosan hagytam ki valamit.
Természetesen ezzel együtt elfogadom, hogy neked nem tetszik, nem veszed meg. Ez előfordul, viszont nem gondolom, hogy a YT alapján megalapozottan adhatnál teljes értékű véleményt.
-
törölt tag
válasz
#52588800 #13 üzenetére
Végignézted őket és mindent megcsináltak a játékban, amit lehet? Én nem fogok még csak jobban belenézni sem, mert érdekel a játék.
Végigrohanva simán lehet 8-10 óra. VRJani is így csinálta és neki is ennyi lett. Ez viszont engem k*ra nem izgat, ha mellékküldetésekkel - tombokkal - challangekkel megvan a ~20 óra. HLTB alapján pedig meglesz.
VRPisti is tizenpár óra alatt végigrohant az Andromeda story részén. Megcsinálni minden küldetést pedig nekem 50 órába tellett. -
törölt tag
válasz
#52588800 #11 üzenetére
howlongtobeat - SotTR
Elkezdtek szállingózni az idők. Ezek alapján nagyon nem 9-10 óra. Max ha végigfutsz a fő storyn és semmi mást nem csinálsz könnyű fokozaton. -
törölt tag
Múlt heti beszerzéssel (elővétel) a standard verzió 11-12 ezer Ft között mozgott, a pillanatnyi árfolyam függvényében. Úgy gondoltam, hogy annyiért beszerzem, amúgy én is akcióra vártam, amíg meg nem kaptam a GreenManGaming linjkét. Szóval megértem, hogy sokallod a teljes árát.
-
hogyaszongya 18.990.-
asszem ezzel megvárom a következő Steam Sale-t
-
BlackDevil
aktív tag
Nekem tetszik a game. Keret nekem sincs rá, sajnos marad nekem is a youtube
-
Gondolom, YouTube-ra meg már rakják fel a végigjátszásokat! Sajnos nincs most keretem a játékra, úgyhogy marad az, hogy megnézem az első két órát; de csak barátnőzés után.
-
Wesder
titán
Ez a játék már csak árnyéka önmagának.
-
törölt tag
Szedegetem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest