Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Úgy alapvetően. Rendben hogy egy zombinak nincs sok értelme - bár egyes könyvekben, filmekben mégiscsak - de ha azt veszem alapul hogy egy autót nem tudnak megkerülni. Vagy a társam ha 10m-rel messzebb futok már nem talál meg, és annyi esze sincs hogy körül nézzen, csak áll egy helyben és ráadásul még meg is várja amíg megzabbantja egy zombi a kis agyacskáját...
A másik aminek örülnék. Ugyebár State of Decayben akkor is mennek a dolgok, ha nem vagy épp játékban, ez volt a különlegessége, tök poén volt meg minden. De nem egyszer fordult elő, hogy az adott házat már kilootoltam, erre oda megy keresgélni én meg mehetek megmenteni. Azt gondolná az ember hogy egy ilyen zárt közösségben folyik némi kommunikáció hogy hé te hülye én ott már voltam nincs már ott semmi...
Ezzel el is értünk oda hogy újra termelődnek a lootok, így minimális erőbefektetéssel és néhány ki-be jelentkezéssel újra lootolhatóvá válik az összes ház a bázis körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest