Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
CD Galaxis jó választás, ahogy a hazai bolt támogatása is. Nem lenne gondom nekem sem, ellenben a Crystal Dynamics-ot és a Square Enix-et nem akarom ennyi pénzzel megtámogatni. 2013-ban megtettem, 2014 nyarán a pofámba röhögtek az XBox exkluzivitásos bejelentésükkel, úgy érzem már nem érdemelnek annyit tőlem. Megveszem eredetiben, mert a játék érdekel és jobbat érdemel, de a fejlesztők és mutyizós kiadók miatt csak olcsón (kuponként vagy G2A-n, legvégső esetben Steam Sale-n), hogy minél kevesebbet kapjanak tőlem.
Már csak a Blizzardnak és CD Projektnek vagyok hajlandó teljes árat fizetni (preorder vagy day1 vásárlás). A többiekkel csak kedvezményes áron állok szóba.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
Az a gond sok előnye nincs manapság egy dobozos kiadásnak, én már 8-10 éve digitéélisan veszek mindent 99%-ban, na jó, most kivételt tettem, mert a héten érkezik az AC Syndicate dobozosan, de az csak mert akciós, meg jár hozzá extra DLC.

Ezelőtt amit vettem dobozost az még a Wolfenstein: The New Order és az Old Blood volt, de azokat csak azért mert oltári jól mutat a Return to Castle Wolfenstein mellett.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest