- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ez így van. Ellenben meglehetősen színes és kreatív a világ, tehát aki szeret szájtátizva nézelődni meg csak azért elmenni valahova hogy megtudja, hogy mi az a kis szőrös izé ami a játék 2. percénél pattogott az jól el lesz. Legalábbis nekem mindig ez volt az érzésem amikor jRPG-t toltam.
Néha olyan design megoldások vannak a japán játékokban, hogy már csak azért élmény végigtolni hogy láthass még 3 fantasy lényt.Nem vagyok nagy FF fan, de azt tudom, hogy nem kapcsolódnak a játékok direkten egymáshoz. Valamilyen indirekt kapcsolat van köztük? Pl közös timeline csak több ezer év különbség, vagy alternatív dimenzió vagy ilyesmi. Valahogy sose sikerült erre normálisan választ találnom és nem akarok végigtolni az összeset
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest