- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Ez így van. Ellenben meglehetősen színes és kreatív a világ, tehát aki szeret szájtátizva nézelődni meg csak azért elmenni valahova hogy megtudja, hogy mi az a kis szőrös izé ami a játék 2. percénél pattogott az jól el lesz. Legalábbis nekem mindig ez volt az érzésem amikor jRPG-t toltam.
Néha olyan design megoldások vannak a japán játékokban, hogy már csak azért élmény végigtolni hogy láthass még 3 fantasy lényt.Nem vagyok nagy FF fan, de azt tudom, hogy nem kapcsolódnak a játékok direkten egymáshoz. Valamilyen indirekt kapcsolat van köztük? Pl közös timeline csak több ezer év különbség, vagy alternatív dimenzió vagy ilyesmi. Valahogy sose sikerült erre normálisan választ találnom és nem akarok végigtolni az összeset
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest