Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
errorcode06 #22 üzenetére
Pontosan melyik is az az 5?
-
Chapel
addikt
Ha hozza BF látványát, én már örülök. (Halkan jegyzem meg hogy egy bika gépen is kell neki minden maxon...)
Eszméletlen hangulatos csak hajókázni, szép a tenger, kár hogy 0 fizikai hatással van kb. a hajóra.
Szóval itt akkor lesz kalózkodás (BF a kedvenc AC rész nekem) és több szárazföldi móka?na akkor ez eddig a legjobb kombó, várom mit ad majd játékmenet és látvány szinten.
-
Griff55
senior tag
Én azt hittem a grafika is javítva lesz egy kicsit jobbra, de akkor úgy látszik, hogy marad a ps3/xbox360 graf. Mondjuk annyi előnye van, hogy nem egy unity szintű gépigényt (és remélhetőleg optimalizálást) kaptunk.
-
Xerxész
őstag
Nem lesz lebőgés, mert a Unitynél a konzolok SEM futottak jól. Ott ezért volt az extrém visszhang...meg részvényesés.
A Rogue konzolon meg már kint van jó ideje és jó fogadtatásban részesült...a Unityhez képest mindenképpen.A PC port gondolom ugyanolyan lesz, mint a Unity, Black Flag, ACIII triónál. Szóval ezen már meg sem kéne lepődni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
errorcode06 #9 üzenetére
Másik csapat csinálta, szóval nekik annyira nem is kell összekapniuk magukat.
-
kengyel
nagyúr
Ez egy nagyon jó hír, várom a megjelenést. A többi rész sem okozott csalódást.
-
nubreed
veterán
Na lesz itt is akkor lebőgés mint a Unitynél?
Lehet fogadni...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
errorcode06 #4 üzenetére
Minimum.
-
GAbre
veterán
válasz
errorcode06 #4 üzenetére
Minimum!
Nagyon jó gépigény főleg a unity után.
Úgyhogy már elég durva lenne ajánlottnak.Főleg,h az van a cikkben,h feljavított grafika!
Kíváncsi leszek én arra.... -
Bad Pritt
félisten
Gépigény:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 vagy Windows 8/8.1 (64bit)
CPU: Intel Core2Quad Q6600 @ 2.4 GHz vagy AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 2GB
Grafikus kártya: nVidia GeForce GTS450 vagy AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM) vagy Intel HD4600
HDD: 11.4 GBBaráti. Remélem nem lesz bughalmaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Jövedelem
- E-book olvasók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest