Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
#06658560 #142 üzenetére
Első mondatodra nem reagálnék.
2. szerintem egyről beszélünk.
3. Ezt feszegettem azzal, hogy egy LP folyamatosan romlik a használata (hallgatása) során.Többi mondatodra nem reagálok, mert - sokadszorra mondom - nem a porosodás okozta romlásra vagyok kíváncsi.
Őszintén, min kellene gondolkodnom? Mi az ami szerinted nem áll össze? Olvasd el a #143-at, erről beszélek. Olvasd el az első kommentemet (#122).
Pusztán annyit akartam jelezni, hogy a nagy LP white fülű rajongóknak mélyen a zsebbe kell nyúlnia, ha egy albumot többször ugyanabban a minőségben meg szeretnének hallgatni. Nekem az LP hallgatása egy szeánsz, pontosan azért, mert a ritka albumokat még ritkábban hallgatom meg, mert egyszerűen ott a tudat, hogy folyamatosan romlik a minőség.
#143 Auratech
Új hozzászólás Aktív témák
ph A StradiSound 1.3-as rendszere pazar megszólalást produkált.
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest