- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Szépek és jók lettek. Nem véletlen, hogy a Nokia is innen merített anno az N9 meg Lumia tervezésénél.
-
Misser
tag
Régen szerettem volna egy ipod touchot, azóta lett egy okosmobilom, így elmúlt az inger az ipod iránt.
Na most újra akarok egy ipodot : ) okostelo mellé is.
Nagyon jók a szinek, technikailag is jók. És nem is annyira drága, ha sikerül ismerőssel hazahozatni. -
dani3l
őstag
Mivel a Samut nem hasznaltam, igy ezt nem tudom megmondani, de lenyegeben egy Galaxy S GSM modul nelkül. Abban van gps, touchban nincs, ahogy memoriakartya foglalat sincs. Ennek ellenere nekem eszembe nem jutna a Galaxyt venni (ahogy semmilyen Samsungot, de ez teljesen mindegy), raadasul nem kellene meg egy androidos cucc a telefon melle..
-
Ringman
félisten
-
dani3l
őstag
Galaxy S WiFI
#63 sad_Vamp: jok az emlekeid, februarban, mikor a Touchomat vettem, nezegettem az arakat, es lattam a Galaxy S wifit is, ha jol remlik dragabb volt, mint a touch.. Kicsit fel is röhögtem, mert habar a funkciojuk ugyan az, azert a minösegröl ez nem mondhato el..
-
socialkiller
tag
Az ipod touch kecsegtető ajánlat
Majd még meglátjuk
-
kondás
tag
Másik gyártó is készít ilyet mint az Ipod Touch, ami ugyenerre használható?Vagy a többieknél csak telefon van?
-
sad_Vamp
őstag
Aki nem értené mire jó az iPod annak még nem merült le az okos-telefonja MP3 hallgatás közben. A másik nem mellesleg dolog hogy egy iPod mellé NEM KELL okos telefon.
A "hű, de király vagyok" érzés kb. 2 hétig van meg.... utána elkezded használni! Sokszor jóval egyszerűbb megnézni rajta az emailt, vagy ha valami gyors infó kell. Nem kell egyből bekapcsolni a gépet, vagy szaladni hozzá.
-
BoC1ka
senior tag
nincs 4s-em megcsak nem is hasznaltam,,nem tudom megmondani. 3gs em van. Szeretnek valtani, telen fogok tudni. A legjobban nekem a kijelzo tetszik, szelteben nem nott a telefon kenyelmes egy kezben, de pont egy ujjal hosszabb lett
nekem pl nincs a telomon instagram...
jeeee fanatikus tag lettem
#53) Atocha
Ertem. en pl hasznaltam droidot, igaz nem premiumot...de mai napig nem ertek a rootolashoz, de nem is szeretnek..tehat nekem tok baba hogy elokapom es mukodik
tehat nem gond ha nem lehet valtoztatni..ugyse nezegetem a menut, hanem appra kattintok
-
Atocha
senior tag
Használtam, volt, de aztán jött a droid...
Sőt! Mivel ez a szakmám és olyan helyen melózom, "naponta" van a kezemben ipad.Igaz hogy az i5-öt nem használtuk még, de ios futkos rajta, ami egy két változtatástól és a retina kijelzőtől eltekintve akkor is csak egy ios. A csak alatt nem lesajnálót értek.
Nem a termékkel van bajom, hanem a cég hozzáállásával. Azzal hogy mindenkit beperelnek és azt hiszik, hogy az O2-öt is ők találták fel és csak az ő kegyelmükből lélegezhetünk.
Az alma jó cuccokat gyárt. Saját és más kútfőjéből innovál cuccokat és ezt baromi drágán akarja eladni. Ezzel van a gond, ezért nem veszek ájfonokat többet.Meg viccen kívül mondtam, hogy a droid nekem jobban bejön. Apám, ha ezt JB-el lehetne venni... Mekkora ász lenne...
-
Ijk
nagyúr
Hülyeség volt elhagyni az ipod nano-ról a fizikai gombokat. Többek között még mindig a gombok miatt használom a 4g nanomat zenehallgatásra és nem a nokia n8-amat.
-
cheatergs
senior tag
Az agybadugós (IEM) fülhallgató nem az, amikor a gumiharangot kell a hallójáratba tolni? Mert akkor ez nem az.
-
BoC1ka
senior tag
komolyan mondom ezen a szinten vagyunk hogy ezt az egy hsz-t te linkeled be legalabb a 8. alkalommal? felejtsetek mar el istenem ha neki azert kell akkor ok de lehuzni egy tarsadalmat egy hsz miatt vicc kategoria
no offense.
(#40) Atocha
egyaltalan nem az jott le hogy hasznaltal volna apple termeket. sry. DE tenyleg foggalmunk nincs az i5 rol...azt senki nem hasznalt.
-
törölt tag
A régi Nano jobban tetszett, viszont vannak hasznos újdonságok az újban és talán kezelni is még egyszerűbb.
Egyébként engem is emlékeztet erre a Nokia telefonra.
-
g@bo
nagyúr
hmm.. ipod nano 16gb 149 dodi
rendelt már valaki usa amazonról? esetleg ebay hasonló cucc? itthon pofátlan áron megy már minden, dollár meg most elég -lehetne jobb- baráti árfolyamon.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy nincs a touchból 16GB-s, pedig úgy lehetne olcsóbb is. Igaz a réginek nem akartak belső konkurenciát. A nano viszont nem tetszik, pontosabban a karóra szerű dizájnban szerintem sokkal több van, mint ebben a mini pmp-ben. A BT lehetőség hasznos nagyon. Viszont így még drágább a nano és alig van árkülönbség a 16GB-os nano és a 16GB-os touch között. Az XMS-ben most 64k a raktáron lévő 4. gen. touch és 59k lesz az új nano, miközben azért fényévek vannak közöttük. Ahogy nézem a store-ban a régi touch ára emelkedik 71-re, pedig abban nem változott semmi.
-
Atocha
senior tag
banhammer és BoC1ka
Volt ájfonom és volt Ipodom! Eladtam! Ez nem jött be BoC1ka! Fikázom mert szar! Túlárazott szar! Bocs ha ez neked fáj! Én azt nem értem, hogy a magyar mér ugrik egyből a magyar torkának. Mit tudsz te énrólam?
Semmit barátom, de én nem feltételezek rólad semmit, legkevésbé nem foglak titeket azonnal lehurrogni. A stílus amivel viszont nekem ugrotok az nagyon nem jön be! Szóval ezt zárjuk is le most, mert 1. jogom van azt fikázni amit akarok, 2. idegeneknek nem szolok be, 3. magánvélemény, amihez újfent jogom van!
Én sem tegnap regeltem a prohardverre!De ha már annyira el kellene ismernem, elismertem hogy jól néz ki, f@sza lett a cucc. Ha és ismétlem HA! Android 4.1 JB futna rajta, akkor a túlárazott rész sem érdekelne, azonnal megvenném! De nem az fut rajta és nem is fog soha! Szóval maradok a : remélem 1x pofára esnek résznél, mert megérdemlik, mint a loreált!
Na most lehet a nyakamnak ugrani!
-
VIC20
őstag
Nekem egy zenelejátszónál a hangminőség a fontos. Meg esetleg az, hogy tudjam bővíteni memóriakártyával. Ezeknek a szempontoknak a Sansa+ nagyon jól megfelel. Színes, érintésérzékeny képernyő? Pofakönyv? Ki nem szarja le?
-
Z0mbi
senior tag
Na most nem az applet akarom fikazani mert mar nem erdekel...de egyszeruen hihetetlennek tartom hogy ilyen kutyuknek legyen letjogosultsaguk a mai okostelok vilagaban...
-
Youri
veterán
válasz
Petike1007 #34 üzenetére
iPod-ról van szó, nem iPhone-ról...
BoC1ka: Pontosan ezt: [link]
-
Petike1007
tag
Apple oldalán azt írják, hogy A6 proci van benne...
Nekem az tűnik annyira hivatalosnak, hogy frissítve legyen a cikk
Itt a link -
Atocha
senior tag
El kell ismerni, hogy jó cuccok lettek. A mini bejövök, de tartom magam az elveimhez. Férges alma terméket soha nem veszek!
Ezen kívül a szokásos "arany áron adom mert én vagyok az epől"! (na meg ők is másoltak, egyetértek, de a végén kiderül, hogy csak az övek a jó és mindenkit beperelnek)
Istenem de várom már hogy valahogy pofára essenek a betonba. Nem vagyok rosszmájú, de megérdemelnék.
-
Youri
veterán
Hát igen, az N9 dizájn sokakat megfogott, a Nokia nem bír már mást kitalálni, de valahogy az Apple mérnökei is inspirálódtak, de persze, mindenki őket másolja
-
banhammer
veterán
Ha minőségi hordozható zenehallgatásról van szó akkor nálam csak is COWON márkájú lejátszó jöhet számításba.
-
Jól mellé lőttél.
(#14) Peddy789: Ilyenkor szokták azt mondani az Apple fanok (nyugi, kértem lehetőséget hogy itt használjam, mert nem akarok pert a nyakamba) hogy neked még nem volt apple cuccod.
Én is ellene vagyok, mert amit kínálnak, ahhoz irgalmatlan nagy ár párosul (az én pénztárcámhoz) és messze jobb, olcsóbb alternatívák vannak mint pl. telefon, mp3 lejátszó stb.
Nekem nem volt apple cuccom, nem is lesz ilyen árnál, de én inkább ár teljesítményt nézek, nem azt, hogy azt mutassam, mekkora király vagyok, mert apple terméket tudok venni kp-ra, hitelre, vagy a gazdag szülőktől kisírjam. Na jó, a vége egy kicsit erős, de akkor is igaz. -
Prof01
veterán
Szép lett az új Touch! A 100k viszont túl sok érte... Annyiért előfizuval iPhone 5-t lehet majd venni.
-
Ringman
félisten
az ipod touchnak (és hasonló termékeknek - pl samsung galaxy wifi) mi a vásárlói célcsoportja?
-
KoPy89
tag
Az Ipod nano egy az egyben nokia dizajn koppintas, remelem lesznek jo kis perek!
-
dani3l
őstag
"..Ezzel párhuzamosan a régi touch is kapható lesz, a 16 GB-osért 199 dollárt, míg a 32 GB-osért 249 dollárt kérnek majd."
Tehat ez azt jelenti, hogy a regi Touchbol lesz egy uj, 16 gigas verzio? Mert erröl pl nem talalok infot az Apple oldalan..
Egyebkent az uj Nano (meg a Touch is) franko kis cucc lett, jol eltalaltak, bar a kör alaku ikonok tenyleg kicsit gagyik..
-
Peddy789
őstag
tudom énvagyok a gyökér, de szerintem annyira egy rakat szar az összes, mindegyik agyonvan hypolva a hardver meg szoftver közben meg egy erős közepes... van videotelefonálás?! meg beépített facebook! nebasz! jo persze elmegy de köze nincs ahoz az árhoz amennyiért itthon akarják árulni, csak agyonpénzelt arcok, meg kis hülye almabuzi vesz ilyen szarokat.. be ne fossak..
-
Kashim
őstag
Most én vagyok helikopter és nem értem a poént, vagy ennyire nem esik le senkinek, hogy az iPod nano vonal már kb. 2005 óta létezik és erre épül az összes mostani designelem is, amit évente változtatnak? Hol volt akkor Lumia meg Samsung xyz cucc ilyen kinézettel?
(Amúgy azok a körikonok szerintem k.rva rondák, de ők tudják...)
-
Gzolo
senior tag
Vagy hogy ne menjünk annyira messzire az aktuális napi témáktól
Samsung P2 2008-ból
-
Löncsi
őstag
Lumnia Lumnia Lumnia Lumnia Lumnia.
-
Elrood
őstag
Na melyik, a cikkben említett készülékre hasonlít ez? link
-
callmeakos
veterán
Ez a füles valami gané....
-
CoDWaW07
őstag
Nagyon jók lettek szerintem, különösen a sötétszürke iPod Touch is tetszik
-
Enton
addikt
Az az ipod nano még tetszik is sárgában jöhetne belőle egy ide nekem.
Csak az a fehér előlap nagyon csúnya rajtuk máramelyiken(feketén kívül minden) az van. -
hkari
őstag
Még mindig szép a Lumia design
-
GALARDO
addikt
Nagyon eltalálták őket!
-
kiszi07
senior tag
Tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest