Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Használtam, volt, de aztán jött a droid...
Sőt! Mivel ez a szakmám és olyan helyen melózom, "naponta" van a kezemben ipad.Igaz hogy az i5-öt nem használtuk még, de ios futkos rajta, ami egy két változtatástól és a retina kijelzőtől eltekintve akkor is csak egy ios. A csak alatt nem lesajnálót értek.
Nem a termékkel van bajom, hanem a cég hozzáállásával. Azzal hogy mindenkit beperelnek és azt hiszik, hogy az O2-öt is ők találták fel és csak az ő kegyelmükből lélegezhetünk.
Az alma jó cuccokat gyárt. Saját és más kútfőjéből innovál cuccokat és ezt baromi drágán akarja eladni. Ezzel van a gond, ezért nem veszek ájfonokat többet.Meg viccen kívül mondtam, hogy a droid nekem jobban bejön. Apám, ha ezt JB-el lehetne venni... Mekkora ász lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest