Legfrissebb anyagok
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól mellé lőttél.
(#14) Peddy789: Ilyenkor szokták azt mondani az Apple fanok (nyugi, kértem lehetőséget hogy itt használjam, mert nem akarok pert a nyakamba) hogy neked még nem volt apple cuccod.
Én is ellene vagyok, mert amit kínálnak, ahhoz irgalmatlan nagy ár párosul (az én pénztárcámhoz) és messze jobb, olcsóbb alternatívák vannak mint pl. telefon, mp3 lejátszó stb.
Nekem nem volt apple cuccom, nem is lesz ilyen árnál, de én inkább ár teljesítményt nézek, nem azt, hogy azt mutassam, mekkora király vagyok, mert apple terméket tudok venni kp-ra, hitelre, vagy a gazdag szülőktől kisírjam. Na jó, a vége egy kicsit erős, de akkor is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest