Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Jól mellé lőttél.
(#14) Peddy789: Ilyenkor szokták azt mondani az Apple fanok (nyugi, kértem lehetőséget hogy itt használjam, mert nem akarok pert a nyakamba) hogy neked még nem volt apple cuccod.
Én is ellene vagyok, mert amit kínálnak, ahhoz irgalmatlan nagy ár párosul (az én pénztárcámhoz) és messze jobb, olcsóbb alternatívák vannak mint pl. telefon, mp3 lejátszó stb.
Nekem nem volt apple cuccom, nem is lesz ilyen árnál, de én inkább ár teljesítményt nézek, nem azt, hogy azt mutassam, mekkora király vagyok, mert apple terméket tudok venni kp-ra, hitelre, vagy a gazdag szülőktől kisírjam. Na jó, a vége egy kicsit erős, de akkor is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest