Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz laposonly11 #181 üzenetére

Az Unreal Engine 5 azért kér most olyan erős gépet, mert PC-n nincs jelen az a rendszer, ami gyorsítja az adatfeldolgozást. A PS5-nek és az XSS/XSX-nek konkrétan célhardvere van erre a feladatra. Ergo nem kell 8-10 processzormagot és 20 GB memóriát terhelnie, mert egy erre tervezett hardver on-the-fly megoldja. PC-n a sok maggal és a sok memóriaigénnyel ennek a hardvernek a hiányát fizeted jelenleg.

• kikikirly

senior tag

Last Of Us 2 sérülésmodellezése elég brutális, játékmenet, Story stb is szinte tökéletes. Stealt/Action TPS game ,kit érdekel van e benne Sugárkövetés már ne is haragudj...Igy is baromi szépek benne a fények, igazad van sugárkövetéssel még szebb lenne, csak hogy a sugárkövetés zéró mértékben növeli a játékélményt , itt a hiba a logikádban. Pókemberre ugyanezt tudom mondani.
    Na jó, Cyberpunk 2077-ben ad annyi plusz részletességet ami segíti a beleélést/elmélyülést. Nem egyszerűen Open World, de az Art Design tele van neon stb fényforrásokkal ami feltúrbózva sugárkövetéssel, elég Epicül néz ki. Ez inkább kivétel, semmint rendszerszintű dolog.

• Kansas

addikt

Játszottál te a Spidermannel vagy csak 720p-s videókat nézegettél YT-on? Amit a YT videókból látni, az alapján a Cyberpunk is kockaerdő meg sivatag... kurvára komplex...

"Hát igen, Metro, Cyberpunk stb. ja, tényleg szar témák, mondjuk egy ilyen technokrata Cyberpunk is csak aktuális témát feszeget így 20-40 éven belül, de persze hogy nem érdekel,"
    Mi köze van a téma aktualitásának ahhoz, hogy bárkit érdekel-e? Talán csak nem kötelező lenne hogy érdekeljen? Azt majd én döntöm el, hogy mi érdekel, nem te és nem is az hogy van-e benne raytracing.
    A '90-es években én játszottam pár alkalommal Cyberpunk 2020-at(tudod, ami rendes szerepjáték, nem kell hozzá PC), de abbahagytam, mert már akkor se érdekelt a világa.

Nem játszok multi FPS-t, baromira nem érdekel. Pont leszarom a "Battlefield V-öt ... teljesen rombolható környezettel 64 játékossal". Single playerben se tetszett, pedig megvettem(EA Play) és kipróbáltam.

Metrótól kifeküdnének a konzolok? Hazudj még, plíz... hadd röhögjek!

"Rohadtul kiváncsi vagyok hogyan fog ez futni pl. konzolokon"
    Az Unreal Engine 5 demója konkrétan egy PS5-ön futott mikor bemutatták, úgy fog futni... és azóta a konzolon és az engine-en is optimalizáltak már, úgyhogy alighanem annál még jobban.

"Ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ha hülyeségeket írsz azt be is veszem?"
    A hülyeségeket már bevetted és itt böfögöd vissza. Én a valóságot írom...

"Ezek a címek brutál jól néznek ki alapból, de ha sugárkövetést is kaptak volna akkor lennének csak nem semmik. " Ez így ebben a formában egyszerűen nem igaz. Ha fullos RT-vel öntöd nyakon azt a grafikát, nincs vas ami elvigye 10fps felett, ha részleges RT-t teszel rá, akkor meg nem lesz érdemben szebb.

Új hozzászólás Aktív témák