Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bírom, ilyen híreknél mindig előkerül a mobilok témája. Azt elhiszem, hogy az átlag embereknek simán kiváltja még a DSLR-t is. Mostanában elő-elővettem a régi Nikon D200-asom, ami egy 13 éves DSLR, kíváncsi lettem, mit tud ma. Nyilván megvannak a maga hibái, amit az embernek meg kell tanulnia kezelni, de nincs az a mobil, amivel akár csak a közelébe lehet férkőzni az elérhető (ezt itt fontos hangsúlyozni, mert az utómunka is hozzátartozik a minőségibb fotózáshoz, tetszik vagy sem) képminőségének, semmilyen tekintetben. A 10 megapixel valóban 10 megapixel, nem úgy néz ki, mint egy pár megapixeles kép felskálázva 10-15-20 megapixelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Monitor hiba topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest