- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Teszem azt, szabadidőmben kipróbálnám magam, mindenféle előképzettség nélkül. Melyik programozási nyelvvel lenne értelme ismerkedni? C++? Régebben emlékeim szerint mindig ezzel kezdték.
Vagy valami más nyel, amivel kicsit hamarabb lehet látványos eredményt is elérni, hogy fennmaradjon a motiváció? -
Aprósólyom
addikt
Valami ilyesmit képzeltem el én is.... Rokonságban van egy programozó és a munkahely váltásánál ment a munkaidő utáni matektanulás, csak mert egyszerűen területet váltott.
Na mármost aki egész életében nem volt túl erős a reál tárgyakból, hirtelen egy nagy váltással autodidakta módon jól felszedi magát matekból....
Vagy ma már a programozási feladatok nagyobb részéhez nem szükséges erős matek?
Most őszintén kérdezem és úgy, hogy sejthetitek a hozzászólásaimból, hogy nyilvánvalóan nem IT szakirányon végeztem.#5 Alteran-IT: Ahogy írod, szerintem sok más, szinten minden szakterületre igaz az, hogy csak kevesen jók. Elindít valaki egy életpályát és csak menet közben jön rá vagy vallja be magának, hogy vagy kiégett vagy sose akarta csinálni igazán. Ezért menet közben nincs semmi ami motiválja a munkavégzést vagy ha kellene benne fejlődni arra végképp nincs motiváció és lemarad. (igaz ez építőiparra is nem csak az olyan gyorsan változó területekre mint az IT. Bár a változás tempója nyilván különböző)
-
Aprósólyom
addikt
#1 bhonti: Mondjuk én tuti nem erőltetném a szemem egy 12" monitorral...
Valaki erősítse vagy cáfolja már meg, hogy humán szakról vagy vendéglátásból átnyargalók egy röpke 2-3 éves átképzés után 3 évnyi munkatapasztalattal elérik/elérhetik a közel 1M bruttó fizut és hogy az ország melyik régiójában és milyen IT területen, mert kicsit túlzónak érződnek az információk.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két év munkatapasztalattal jellemzően már medior pozícióban dolgoznak az IT-karrierváltók.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest