Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- UHD filmek lejátszása
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nézd, a Norc-ot is fikázom, de mivel itt 99%-ban a Google-ről van hír, nyilván ehhez lehet hozzászólni. Láthatod, ha visszaolvasol, hogy személy szerint meg is említettem a Norc-ot, és semmivel nem szeretném őket jobban, mint a Google-t.
Ha meg van még fél tucat ilyen paparazzi cég, akkor azokat meg azért nem fikázom, mert nem is tudok róluk. A helyzet az, hogy én anno a Norc-ról is úgy szereztem tudomást, hogy valamelyik topikba posztolt róla egy szegedi fórumozó.
Ehelyütt viszont hozzátenném, hogy a Génél azért én jogosabbnak érzem a parát, mert ismerve a cég kiterjedését és tőkeerejét a hülye is látja, hogy ők többet tudnak kezdeni ezzel, mint ha én felszerelek a Mazdám tetejére egy Leica-t, és elkezdek végigkattogni Bivalybasznádon. Pont ezen aggodalmaimat fejtettem ki korábban, ahol az összekapcsolódó G-szolgáltatások miatt kumulálódó felhasználói adatokról írtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest