Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig de. Az USB rootok jelentos resze alaplapokon talalhatoak meg, igy kijelentheto, hogy szokas. Az, hogy mit vizsgaltak meg, pusztan spekulacio, kar ebbe belemenni.
(#30) Duree: Lehet, hogy csak figyelmetlenul olvasok, de eddig nem lattam Duree specifikus szakaszt az adatlapokon, igy szerintem az adatok ismereteben nem kene tudnom semmit a felhasznalasi szokasaidrol.
-
fpeter84
senior tag
az EMC/FCC stb tesztben igazad van, az viszont elkerülhető lenne ha pl csak egy 4-es tüskesort mint opcionálisan beforaszthatót tettek volna mondjuk az USB alj mögé - akinek ez kell, felteszi és meglátja hogy kattog e mellette a TV

mikrokontroller, openwrt-s és egyéb embedded eszközök kapcsán sokat játszok USB 2.0 Full/HiSpeed-el, és nem nagyon tapasztaltam problémát eddig ami a vezetékezésre lett volna visszavezethető, pedig használtam már pár saját nyákos megoldást is... A differenciálisnak nagy előnye, hogy érzéketlenebb a hibákra, zajokra, tükröződésekre mint a sima hi/lo jelszintes protokolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- Új Fieldy Loop AI automata jegyzetkészítő jegyzetelő asszisztens
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó iPhone 15 Pro Max tok 2 db (MagSafe mindkettő!)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest