- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
idegen lény #251 üzenetére
Egyetértek, jó döntés volt. 1050( Ti?) még érdekes lehet árazásban és teljesítményben, bár szerintem abban 470 jobb lesz.
-
-
wjbhbdux
veterán
Nvidia sajtóközlemény, termék oldal
nem lesz 3gb úgy tűnik téves pletyi volt
-
myckey
veterán
válasz
t72killer #245 üzenetére
Félre értettük egymást
Mindkét kártya elég lenne.
Nem írtam ellenkezőjét.1070 igazán jó lenne, de nem annyiért, amennyi.
RX480 custom pedig kanyarban sincs, ( 22-én lesz elvileg sapphire, nesze neked )Egyéb lehetőségekre gondoltam. Egyelőre ez így elég behatárolt, sajnos.
Egyelőre ellennék én a QHD-Medium beállításokban is, AA -nélkül. Aztán idővel lépnék föl.
Ezért is nem szándékozom 100+ezreket kiadni a VGA -ra . -
"Ezek meg basznak kiadni bármit is."
??
GTX 1070, rx 480 nem elég?
#246: őszintén, QHD-re miért lenne kevés egy custom rx 480, pláne 1070? Persze, olyan kari sosincs, ami az 5év múlva kidobott optimalizálatlan szutykokat is elviszi VR-ban, de 1-2évre előre tuti értelmes karik ezek. Szerk: 480-ból természetesen customra gondoltam
-
myckey
veterán
Igazán jöhetne valami értelmes megoldás, mind AMD mind pedig Nvidia részéről.
Be kellene szerezni valami időtállóbb megoldást, 1440p- re, 60 FPS körüli értékekre , lehetőleg nem Low beállításokon.
Ezek meg basznak kiadni bármit is.Itt szerencsétlenkedik a 7770 kártyám, lowon 720p -ben nem fut el rajta rendesen a Dark Souls3
A franc essen már az egészbe bele. A végén veszek valami 970 akármit
-
and1ao
őstag
-
Def26
félisten
Nem úgy volt, hogy ma jelentik be?
-
Z10N
veterán
Nos, ugy legyen ahogy mondjatok. Mar csak arra leszek kivancsi, hogy az rx470 ellen mi fog indulni $149-ert, mert az tul eros lett. Ketlem, hogy 768-1024 cuda core (1050/1050Ti) meg tudna fogni.
Amugy rx480 akkor tenlyeg hozza a gtx1080 fele teljesitmenyt, ha a felezett gtx1060 1280cc-vel van vele pariban. Az rx460-nak mi lesz az ellenfele, gtx1040? Mert az meg gyenge lett. Nem beszelve a 450 korcsrol.
Ui: Szoval itt az ideje, hogy az amd is mozgositsa magat a 460/470-nel, igy a gtx1060 utan. Nem tudom miert tokolnek meg. Aki akart az elso hullambol mar vett 480-t. A customok jonnek a masodikkal, johetne a 470 is veluk.
-
Dealer95
őstag
-
Z10N
veterán
Ez volt mar?
Hol van a 3gb-s valtozat?
Ezekszerint:
rx480 4gb $199 vs gtx1060 3gb $???
rx480 8gb $239 vs gtx1060 6gb $249
rx480 8gb custom $299* vs gtx1060 6gb FE $299Ui: A -2gb, de +10% teljesitmeny +$10 meg egalban lehet arazasban. A 6gb meg eleg lehet es igeretesnek tunik.
-
Igen ez nagy probléma amúgy. Szerintem átveszi a xx60 kártya szerepét az 50 vagy ha lesz 50 TI akkor az. Mondjuk ezek teljesítménye azért a 750 Ti óta jelentősen megnőtt, simán alkalmasak FHD játékra, én úgy gondolom . Sajnos ez a klasszikus "3 kategória "megszűnt, inkább 5 van már inkább.
-
Gainka
őstag
Azon gondolkodám, hogy ha generácionként ugymond drágul a 60-as kártya, milyen nevü kártyák lesznek 100 000 Ft. Alatt? Mert ha most jol selytem az 1050 olyan 80 ezres ársávba jön, hacsak nem lesz 1050 ti. Most, de mi lesz 1-2-3 generáció múlva?
-
Remélem így lesz.
Óvatosan ezzel a 480 dologgal, mert engem már mindenhol letiportak, moderáltak kaptam a savat ebben a 2 napban, mert véleményem van erről a dologról és kb ugyan az , mint a tied. inkább nem megyek itt bele többet ebbe, mert értelmetlen, de teljesen igazat adok neked.
-
Peat;)
veterán
Majd kiderül. Egyelőre AMD sincs. Persze beharangozták hogy pikk pakk 4gb-os custom modellek árasztják el a piacot, hát a nagy lófügyit, pedig most nyerhetnének piacot.
480-as fogyasztása nekem necces a htpc-be a 150w még jó lett volna. Egy custom lehet hogy 180-200 körül fog kajálni, az azért igen messze van már a 150-től. A fogyasztáson egyébként is jobban pörgök az átlagnál, mert a ph! amd szakértője eléggé be akart vinni az észrevételemnél egy csúnya nagy málnásba és ez azért nyomot hagy az emberben.
-
Peat;)
veterán
Ez alapján valós a 15% körüli előny játékokban. A 120w is nagyon jó, az ember nyugodtan meghuzigálhatja egy normál hűtéssel mindezt úgy hogy a 6 pines csati sem visszafogó tényező.
Igazából megint szimpátia fog dönteni a 480 és 1060 között, pont mint anno 380 és 960 között, ár/teljesítményben nem lesz jelentős differencia eddigiek alapján.
-
and1ao
őstag
Bumm 1060 leak.
-
-
AAAgold
senior tag
-
Elfelejted, honnan indult az egész. Idézet tőled "
" Ja elnézést, ez itt elfogadható... Ha egy csattogós lepkét adna ki az Nvidia 500 dollárért, NV logóval, a fanok annak is örülnének! "
Most akkor ilyen hozzászólás után kérdem ismét, mit vártál? Zárjuk le inkább , mert ez a beszólok,, aztán én vagyok az áldozat dolog gáz. senki nem írt ilyen dolgot mint amit te leírtál az utolsó hozzászólásodban, ez is csak feszültségszítás , semmi több. Pont olyan hozzászólás, mint amiből kezdődött a vita.
Ennek az árazásnak is oka van minden kártya egy 900 as széria fölé, közé jön ezért annyi az ára amennyi, plusz ugye a jó magyar 27 % .
9xx szériához nézve, ha egy 980 Ti 160 ezer egy 980( 110 ezer) vagy az fölötti teljesítményű kártya nem lehet 80 ezer.( 1060) beáll idővel az ár, ha elmúlik az újdonság varázsa, és kifut a 9xx sorozat. Ettől függetlenül ezt a teljesítményt az 1060 120 watt TDP-vel rakja le az asztalra, ami óriási előrelépés lesz.( ja és nem dx 11 hanem Dx 12.1 amiről szintén meg van a véleményem, Nézd meg a Total war Dx 12 frissítését, szánalom [link] )) mindent egybevetve, Tehát fejlődik a VGA piac, nem csattogós lepkét rak le az Nv az asztalra, hanem mércét állítanak fel, amit át kell ugorni a köv gennek ismét, vagy éppen a konkurenciának, ha boldogulni akarnak, vagy jót akarnak a saját vásárlóiknak, netán konkurenciától hódítani akarnak.AMD ről mindenkinek van véleménye. van akinek pozitív és van akinek negatív. Én az utóbbiak közé tartozom és ennek nincs köze az Nv hez. Leírni nem akarom most azokat a problémákat az AMD vel ami miatt ide jutottam, mert csak folytatódna az NV -AMD flame.
-
Hajdi
senior tag
válasz
idegen lény #215 üzenetére
De most komolyan! Valaki igyekszik fejlődni, de el kell taposni. Gőzmozdonyt nekik. Aztán évente több szénnel, javított energialeadással és ennyi! Nem vagyok fan, GTX 760-as kártyám van, de amikor már az emberek mindenbe belekötnek, kérdem miért? Ne legyen konkurencia? Legyen minden az alapból nem olcsó dolgokon túl is 50%-al? Hajrá
-
Költői a kérdés, de megéri lecserélni majd a 960-at egy 1060-ra?
-
myckey
veterán
-
jaja kedves AMD troll viszlát.. értelmi színvonalról vitatkozni veled kár lenne , megtekintve a 480 hírnél tett " IQ bajnok hozzászólásaidat. Mint ez kb. amit ideböfögtél. értelem a köbön, idézhetném kedvenc klasszikusomat. Kár idejönnötök nektek ezért.
#208: úristen.. ennél lejjebb már nem lehet süllyedni szellemi színvonal terén.
-
Z10N
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az újdonság papíron nagyon hamar itt lesz, de a gyakorlati megjelenésre picit többet kell várni.
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest