Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Erre találták ki a fan stoppos kártyákat, kissebb stressz éri a gpu-t.
Az RX480-asoknál pl. azért vadászták a samsung memóriás kártyákat mert a memória időzítésén lehetett szűkíteni a jobb teljesítmény érdekében és amelyik engedte ott az órajelet is emelték. Nem hiszem hogy ez jó hatással van az élettartamra.
A saját kártyámmal 3 napot bányásztam, az eth bányászata közben viszonylag hűvös volt 65-67fok között ingázott a nitro+ oc, viszont a ravencoinnál olyan hőt termelt hogy félórát sem járattam. Valamennyire mindenkinek igaza van, viszont senki sem tartott gyertyát az eladó rigjei mellett hogy lássa milyen körülmények között mentek a kártyák volt e megfelelő szellőzés. Lehet ti bevállaljátok én nem, lehet 100-ból 1-2-3 kártya hibásodik meg, de én kerülöm inkább ezeket, mindenkinek megvan a saját meggyőződése, tapasztalata, nekem is, de nem fogom ráerőltetni a másikra, és nem török pálcát felette mert másképp gondolja. -
lowzor
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Ráadásul az ETH-t viszonylag baráti fogyasztással lehet bányászni, mert csak a memóriának ad masszív terhelést, a GPU kb malmozik. Én is ezerszer inkább egy hűvösen, végig azonos hőmérsékleten hajtott bányászkártyát vennék, mint egy napi 3-4 órában játékra használtat, ami folyamatosan kapta a hőfok ingadozásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amatőr csillagászat
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest