Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯazoR
újonc
Szerintem egy Skylake alapú PC, még akkor sem lesz igazán retro teljesítményűnek mondható
Összehasonlításképpen tudnám hozni azt, hogy a Core2Quad-ok világából érkező konfigurációk némi pofozgatással még ma is használhatóak alap szintű feladatokra. Szüleimnél, és feleségem szüleinél is ilyen kiszuperált HP konfigurációk üzemelnek, és eddig nem panaszkodtak.Ami viszont kíváncsi vagyok, hogy van valami konkrét indokod, elképzelésed, ami miatt pont a Skylake mikorarchitektúrára esett a választásod?
Szerk.: Bocsanat, elrontottam a valaszt, nem kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Összehasonlításképpen tudnám hozni azt, hogy a Core2Quad-ok világából érkező konfigurációk némi pofozgatással még ma is használhatóak alap szintű feladatokra. Szüleimnél, és feleségem szüleinél is ilyen kiszuperált HP konfigurációk üzemelnek, és eddig nem panaszkodtak.