Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Tigerclaw #121 üzenetére

"Évente sok hardver kombinációhoz kell elkészíteni a szoftvert és az ábra azt mutatja, hogy nem megy se gyorsan, se tökéletesen."

Ez rendben is van. De ennek speciel semmi köze a már piacra került telefonokhoz érkező vagy nem érkező frissítésekhez.

"Ez viszont veszett ügy, mert a 150-200 ezer Ft-os prémiumtelefonok kivételével mindent 2.3-al adnak ki kényelemből és néha csak akkor jön a frissítés, amikor már jön az utódja. Ezért nálam az Androidos telefonok egyszerűen kiesnek. Ha a gyártó így áll a dologhoz én is úgy állok hozzá."

Szerintem azért ez nem teljesen így van - bár nem néztem át a kínálatot - de akkor pontosan az a megoldás, amit te is csinálsz! Végülis erről beszéltem én is. Mindenki olyan telefont vegyen ami megfelel az igényeinek. Ha az sokba kerül akkor sokba kerül. Ha nincs rá pénz akkor vagy IJ krátya, vagy lejjebb kell adni az elvárásokból.

De szerintem azt te se tartod normálisnak, hogy az ember kiad akár 40-50-60 ezer forintot egy olyan telefonért ami számára nem megfelelő csak ha majd kijön rá a frissítés? És addig meg várja a frissítést...

(#120): Ez természetesen a gyártók hibája. Ha már létezik az "új" verzió akkor azzal kéne piacra dobni a telefont, nem pár évvel korábbi verzióval. És akkor végképp nem kéne frissítésekért siránkozni. De szerintem még így 2.3-mal is lehet találni jó telefonokat. Amik nem lagolnak megfelelő funkciókkal rendelkeznek és alapvetően gyorsak is.

Új hozzászólás Aktív témák