- OLED monitor topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Egyszerű, szolid, semmi cicoma, és jónak tűnik a szellőzése is, nem sok ilyen házat találni.
Mondjuk avval a vinyó tartóval személy szerint nem vagyok kibékülve, ha IDE-s vincsesztere van az embernek, és van mellette SATA-s is akkor baromi idegesítő tud lenni...számolgattam is közben:
ha 526 mm magas, és 567mm magas gépet tudok az asztalba tenni, +5 mm a talp, és a tetején van az audio kimenet meg mikrofon bemenet, aminek pontosan lemérve minimum 45 mm kell, hogy ne törjön meg a kábel, akkor összesen kellene 576 mm magas gépet fogadó asztal, sajna akkor ez a ház is kisett a szórásból -
Pipó
őstag
Nagyon pazar. Ha egyszer házat cserélnék - kb 5 évente, de most már letelik - mindenképp szóba jönne.
-
hoffman_
nagyúr
Fene se akart tökölni, belépni, hsz-t írni...
De ez a ház valami eszméletlen szép. Beleestem!
-
Ijk
nagyúr
válasz
ígyvanferi #34 üzenetére
Ahogy írták, kisebb szélzajt kelt, mivel nincs semmi ellenállás. Tapasztalatból mondom, hogy halkabb rács nélkül. Ráadásul pl. ebben a házban is elég erős ellenállást képez, kevesebb levegőt tud rajta a venti átpaszírozni. Pedig egy síma lyuk gyártása sokkal egyszerűbb lenne.
NoLF: Tudom, csak megjegyeztem, hogy az ezüst bejövős, azt is kirakhatták volna. -
Thrawn
félisten
-
Coyot
őstag
Van otthon egy síftek dragonom, bőven 10kiló felett és acélból van, akkor az már a military-nál is jobb?
-
Shim
őstag
válasz
ígyvanferi #34 üzenetére
Ha a venti mögött van egy rács, elég nagy és idegesítő szélzajt kelthet. Persze ahhoz kell egy alapból halk gép, de pl. engem is zavar.
-
Ijk
nagyúr
Nekem ezüst színben tetszene
Viszont nem értem minek raktak az oldalára "szúnyoghálót", a zaj kifelé, a por pedig befelé megy rajta, ráadásul rontja az összképet. Másfelől a lian-li mellett bevezethetné a többi gyártó is, hogy pl. a hátsó ventinek a helyét teljesen kivágja, és egy külön felcsavarozható rácsot ad, amit opcionálisan ki lehet venni, hogy ha valakinek halkabb gépre van igénye. -
törölt tag
Egyébként miért jó az ha szálcsiszolt? Nekem speciel jobban bejönne egy enyhén savmaratott damasztacél felület. Az legalább tényleg szép. Bár nyilván kerülne vagy 2-3x ennyibe, de arról legalább tudja az ember, hogy tényleges munka van benne, nem csak szándékosan rosszul beállított felületmegmunkálás. Azt meg külön nem értem mitől kerülnek sokba az aluházak, semmi sem indokolja.
-
Thrawn
félisten
válasz
#95904256 #27 üzenetére
6063-T5
T5 temper 6063 has an ultimate tensile strength of at least 22,000 psi in thicknesses up to 0.5 inch, and 21,000 psi from 0.5 to 1.0 inch thick, and yield strength of at least 16,000 psi up to 0.5 inch and 15,000 psi from 0.5 to 1.0 inch. It has elongation of 8%.
Link
Shim: A kérdés az, hogy a HIPER honnan szedte, de tőlük van az infó:
100% Military Spec Alloy 6063-T5 -
Shim
őstag
Ezt a "katonai előírásoknak is megfelelő" sületlenséget honnan vetted Thrawn?
Ott van bevezetőben, erre felcsillan a szemem. Aztán egy szimpla ház fogadszerk:
Látom akosf szemét is szújra a dolog :-) -
törölt tag
Katonáéknál 2 mm-es acélból készülnek a számítógépházak?
Vagy mit tartalmazhat az az ominózus előírás? -
Solten
őstag
Hát ez nagyon szépséges...
-
Móci
addikt
Szép, egyszerű ház, nekem tetszik, csak sajnos nem lesz valami olcsó...
-
törölt tag
A rács helyett sokkal jobban nézne ki plexi szvsz. Hajrá modderek!
Egyébként pofás kis ház, csak ez a dolog nem tetszik benne... -
pasquale
tag
Régebben nem úgy oldották meg az alsótápos kérdést, hogy a táp ventije fölfelé állt?
Vagy rájöttek, hogy túlságosan porosodik? -
plömplöm
őstag
basszus, fel kellett nyomnom most csumára a fényerőt ezen a crt-n hogy meglássam legalább egy kicsit azt a likat és a rácsot...
"mint általában az alsó táposok zöme", akkormeg nem értem hogy mi ebben a pláne. az hogy porszűrős? vááá... namindegy.
NoLF: ott azon a képen nem láttam semmitsem ugyebár...
de azért köszjaés kösz Thrawn-nak is, öröm ennyi segítőkész emberkét találni
-
Stiky
senior tag
Porszűrős ventik, erre kap egy bazinagy rácsos no-porszűrős oldallapot.
Hol van itt a logika. -
Thrawn
félisten
A Type R II tápokban 8+1 USB port van, de a ház táp nélkül lesz kapható.
plömplöm: A táp alulról szívja be a levegőt a porszűrő betéten keresztül, és hátrafelé eregeti is kifelé, így az nem jut be a házba.
-
P.e.t.ya.
senior tag
Ez így jó ahogy van
Végre vmi kékledmentesség.
-
plömplöm
őstag
"A tápegység számára a ház aljában alakítottak ki helyet, így az mindig friss levegőt szívhat be egy porszűrő betéten keresztül."
mármint a ház belsejében lévő levegőt szűri meg odabent a táp előtt? jól értem? és a szűrt levegőt pöfögi ki a táp ott alul?
szerk: szóvalhogy a levegőt a házba bejutáskor kellene szűrni, nem már odabent a tápnál...
-
jerry311
nagyúr
A fekete még elmegy, az ezüst nem tetszik.
-
NoLF
veterán
válasz
littlelion21 #9 üzenetére
na pont az a nem tisztességes. szvsz.
ez józan embereknek készült, s abból csöppet több van, mint a gigabrutál 40centis ventire hajazó tuningmesterekből. megintcsak szvsz -
Sefter
veterán
jól látom, hogy a tápegységébe usb hub van
-
DeFranco
nagyúr
Tényleg nagyon szép, annak ellenére hogy ilyenekre nem szoktam ráizgulni.
Van egy kis military utánérzése, úgy hogy FPS fanoknak biztos bejön, de szerencsére nem nevezték el valami "Gamer HQ - Brutality Edition"-nek. A kék led-et én sem hiányolom.
Megvenném.
-
NoLF
veterán
válasz
littlelion21 #4 üzenetére
hogy érted, hogy tisztességes méretű venti? ezek a ventiszabványok érvényesek manapság:
8cm, 9,2cm, 12cm, 14cm
ez mind tisztességes venti.
-
nrgia
őstag
Nagyon szép darab ,mint a súlya vagy ,mint az ára. Tetszik
-
littlelion21
addikt
Tisztességes méretű ventit miért nem lehetett beletenni?
Jól látom hogy NINCS benne kék led...?
-
NoLF
veterán
huh, ez nekem irtó mód bejön
szépek ezek a szálcsiszolt alu házak, a mindenüket. persze ez az áron is meglátszik... de egy kis gyűjtögetést biztos megér
bár sok por kerülhet bele, az egyszer bizonyos... én nem rakta volna az oldalába telirácsot. ekkora harisnya nincs -
gyiku
nagyúr
de jol nez ki, tetszik.
-
Pepe78
őstag
Elegáns kis darab szvsz.
Nem az a kérdés hány Euro az ára, hanem az , hogy egy ejuró hány brutál forint....
Így akár még érheti is az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Osiris Gunmetal katonai előírásoknak is megfelelő, kivételesen strapabíró alumíniumból készült.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest