Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetif
aktív tag
Értem, mit mondasz, nekem is volt A64-em és ráadásul éppen 3000+-os. Az tényleg nagyon hűvös proci volt, még nagy tuning mellett is(bár nálam csak 2500Mhz-ig ment). Annak tényleg elég volt egy egy-két kisebb hűtő, de azóta a világ megváltozott.
Mikor először volt 25-ös oldalventis házam, azt hittem, hogy itt a kánaán, mert minden sokkal hidegebb és jobban húzható lett (C2D E6750). De aztán megvettem az aerocool hi-tech7 prót, 40cm-es oldalventivel és most már látom a különbséget.
7/24-ben olcsó tuninghűtőkkel (ac freezer + accelero S1) jól húzható a mostani gépem (E8400 4Ghz-en + 4850 700Mhz/1120Mhz) és több órás maximális terhelésnél sem melegszik a procimag 60 fok felé, a vidkari 50 fok felé.
SZVSZ jobban megéri venni egy ilyen házat (kb. 14K) és olcsó hűtőket rakni a procira és a vidkarira, mint ugyanannyiért venni egy rosszul szellőző házat, telerakni zajos 12cm-esekkel, majd ha tuningolni akarsz, mivel még igy is melegszik a rendszer megint elkölteni egy zsák pénzt drága tuninghűtőkre.
Még aki nem tuningol, annak is jobban megéri, mivel ennek szinte semmi hangja sincs.Sőt ez a megoldás minden szempontból a legegyszerűbb, hiszen csak egyszer kell megvenni egy ilyen házat és kész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest