- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
...Hát ez ocsmány, ezért kár volt az anyag
A hadiipar alapanyagfelhalmozásba kezdett. Lesz majd kötelező számgépház beszolgáltatási kötelezettség, gyártanak majd belőle tolózárat a puskákhoz, költséghatákony tiszta cucc, mehet az olvasztóba[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
dokesz007
aktív tag
http://digital-sales.hu/shop_artdet.php?shop_id=3747&cikk=HTC-1S514
azt hiszem, ezt most megveszem...így jelentem eladó egy CM cavalier fekete kuckó,,,,
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
nyunyu
félisten
Azert azt ne felejtsd el, hogy a CM hazai milyen vekony acelbol vannak, az sokkal olcsobb, mint a 2mm vastag alu.
Masreszt a Forint iszonyat nagyot esett a dollarhoz kepest az utolso felevben.
Ha mostani dollararfolyamon kene importalnia a nagykernek CM690-et, azt sem kapnad meg 25k alatt...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
AlGreg
csendes tag
Hát nemtom, jó ötlet volt-e ez a full hálózott oldallap, innentől a normális légáramlást szvsz el lehet felejteni
-
lorcsi
veterán
széép és jó is ez a ház alig vártam hogy a hír végére jussal és lássam az árát, ekkor viszont elment a kedvem
a CM 20k alatt megcsinált egy nagyon hasonló házat(580, 690) tele 12 centis ventikkel, huzatja orrba szájba bejárja a házat, ha minden egyes helyre teszek 12-est akkor is a hyper ára alatt vagyokeladó: vadi új soundcore motion+
-
.volkovy.
tag
..és majd akkor ez kibírja a Kalasnyikovot is közelről?
-
N-vidi-A
őstag
minden tetszik, az ara mar kevesbe, igaz a minoseget meg kell fizetni!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
waverider
senior tag
tetszik ház is meg a hűtőbordás vincsi keret!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
syC
addikt
Jól néz ki, tetszik
•
-
v.tom
őstag
Nekem is szimpatikus a ház. Kár, hogy a gatyám is rámenne az árára.
-
kecsetif
aktív tag
Persze nem azt mondom, hogy ez az egyetlen jó megoldás, de SZVSZ messze jobb, mint bármi más. Sőt olcsóbb és sokkal egyszerűbb is. Megveszed a házat és kész. Emellé már nem kell semmi plusz venti.
Nálam most vinyók alapból 28 fokosak, folyamatos használatkor max. 32 fokosak.Pedig kettő is van 3cm-rel egymás felett. De pl. a 4 memómodulom sem fő el 2,4V-on, pedig nagyon szűkösen vannak bepasszintva.
1.Nekem még szerencsére nem zajos (és nem is hallottam mástól ilyet), de már láttam pont itt a ph-n ilyen eladó új ventit. Szerintem lehet majd hozzá szerezni, ha valaki nagyon akar. Bár a 400RPM miatt szerintem elég tartós lesz.
2.Eleinte nekem sem tetszett, de az alkatrészeken mérhető átlag -10 -15 fok meggyőzött. Azóta meg meg is tetszett. Az aerocool meglehetősen elegáns házakba szokta belerakni.
A lakásba belépő embereknek általában az az első mondatuk, hogy: "Azt a k..va! Ez milyen állat!!" És a mennyi, honnan, milyen kérdések csak úgy záporoznak. Pedig többnyire lányok jönnek hozzánk...
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Brutál ahogy kinéz, az tuti. És ránézésre a hűtés is megoldott.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Ijk
nagyúr
Hát azért egy tuning gépet sem kell telepakolni. Még egy olcsóbb procihűtővel is elég hátra egy 12-es szívóra, illetve egy a vga-ra. Én pl. a vinyókat nem hűtöm külön ventivel és jól megvannak 42-44°C-on.
Ezzel a nagyventis házzal két probléma van, egyik ha elkezd zajosodni 1 év után akkor nem egyszerű kicserélni, a másik, hogy nem mindenkinek az esztétikai érzéke engedi a repülőgépturbinát a ház oldalán./人◕ ‿‿ ◕人\
-
kecsetif
aktív tag
Értem, mit mondasz, nekem is volt A64-em és ráadásul éppen 3000+-os. Az tényleg nagyon hűvös proci volt, még nagy tuning mellett is(bár nálam csak 2500Mhz-ig ment). Annak tényleg elég volt egy egy-két kisebb hűtő, de azóta a világ megváltozott.
Mikor először volt 25-ös oldalventis házam, azt hittem, hogy itt a kánaán, mert minden sokkal hidegebb és jobban húzható lett (C2D E6750). De aztán megvettem az aerocool hi-tech7 prót, 40cm-es oldalventivel és most már látom a különbséget.
7/24-ben olcsó tuninghűtőkkel (ac freezer + accelero S1) jól húzható a mostani gépem (E8400 4Ghz-en + 4850 700Mhz/1120Mhz) és több órás maximális terhelésnél sem melegszik a procimag 60 fok felé, a vidkari 50 fok felé.
SZVSZ jobban megéri venni egy ilyen házat (kb. 14K) és olcsó hűtőket rakni a procira és a vidkarira, mint ugyanannyiért venni egy rosszul szellőző házat, telerakni zajos 12cm-esekkel, majd ha tuningolni akarsz, mivel még igy is melegszik a rendszer megint elkölteni egy zsák pénzt drága tuninghűtőkre.
Még aki nem tuningol, annak is jobban megéri, mivel ennek szinte semmi hangja sincs.Sőt ez a megoldás minden szempontból a legegyszerűbb, hiszen csak egyszer kell megvenni egy ilyen házat és kész.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz littlelion21 #59 üzenetére
nem, nem ezt mondtam. közelsem így van
nekem anno 3 db 8 centissel ment a gépem, 3000+ A64 1800mhz helyett 2800mhzen, 5 volton mentek a ventik, a proci hűtőventije pedig nem forgott. tökéletes volt a gép 1 évig.
nem feltétlen kell 500millió dolgot véghezvinni ahhoz, hogy a gépet tuningolni lehessen. 3 db 12 centis ventinek elégnek kell lennie, azok elé porszűrőt is lehet tenni, és esztétikus.
ezektől a 25 meg 40 centis ventiktől én személy szerint falra mászok, s nem tudom, porügyileg mit lehet velük tenni...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
total90
veterán
Ez brutál gyönyörű,nekem kell egy ilyen
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Draut_HeV
tag
Ritkán látni ilyen szép házat... Szolid, és mégis gyönyörű. És az ára, na... az is elég szép
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
kariad
senior tag
Komoly fémegység!
-
Ste
addikt
szeretem a szálcsiszolt alu-t - most is ilyen kuckó van - de ez szerintem randa
-
kecsetif
aktív tag
Hát ez is szép meg jó, de mivel nem a másodikról akarom kihajigálni az ablakon, hanem tuningolt cuccokat hidegen tartani benne, ezért inkább meghagyom másnak.
Ja, a tisztességes venti pedig akkor is 25 cm-nél kezdődik és a határ a csillagos ég...[ Szerkesztve ]
-
Coccer
tag
UP a szép háznak!
De azt hiszem, maradok egyenlőre a home made codegánynál (vagy 7 éves ház, darabokra szedve, kipucolva, lemosva, összerakva és asszonyra ráparancsolva, hogy fessen rá valamit -> erre fogta és nem használt körömlakkokkal telepingálta az egészet.... a hét éves kishúgom megőrülne érte ).
Egyébként tényleg jó és szép meg minden, de akkor inkább 26K-ért egy Antec Ninehundred. Oké, hogy az plexi, okés hogy nem szálcsiszolt... de hűteni az is hűt így valószínűleg és még olcsóbb is (ja és kapható).
Azért vágjon hozzám valaki egyet gyorsan....
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Tényleg ez nem is jutott szembe, a P5K az tudja ezt, a másik asszem nem.
Nem csúfítanám el ezt a szolid külsőt ilyesfajta előlapokkal, szép az ahogy van!ps. KEMÉNY VAGYOK BAMMEG!!! Eddig meg vagyok vele elégedve (a hangját kivéve), 5 éves immáron és a gts-t is hajtotta 2 hónapig. Sajnos nincsen jobbra keret mostanság...
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Shim
őstag
Nálam az integrált hangkártya megengedi, hogy a feliratozástól eltérően használjam a portokat. Tehát hiába dugom a Line In portba a fülest, szoftverben beállíthatom, hogy kimenetként viselkedjen.
Te alaplapod is elég modern ahogy nézem, szerintem ott is menni fog.Esetleg egy előlapi 5.25" helyre illeszthető hangkimenet. Így ház kiválasztását nem korlátozná le a felül lévő audio kimenet.
ps. Codegen tápod merész.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
mmdms
addikt
Nem tudom te hogy vagy vele, nálam hátul mindig a hangfal van bedugva, meg a "talpas" mikrofon, elöl meg a füles. Mondjuk avval a hosszabbítóval az asztalon is tudnám cserélgetni, mit mikor használok, de ugye a lustaság...
-
mmdms
addikt
Egyszerű, szolid, semmi cicoma, és jónak tűnik a szellőzése is, nem sok ilyen házat találni.
Mondjuk avval a vinyó tartóval személy szerint nem vagyok kibékülve, ha IDE-s vincsesztere van az embernek, és van mellette SATA-s is akkor baromi idegesítő tud lenni...számolgattam is közben:
ha 526 mm magas, és 567mm magas gépet tudok az asztalba tenni, +5 mm a talp, és a tetején van az audio kimenet meg mikrofon bemenet, aminek pontosan lemérve minimum 45 mm kell, hogy ne törjön meg a kábel, akkor összesen kellene 576 mm magas gépet fogadó asztal, sajna akkor ez a ház is kisett a szórásból[ Szerkesztve ]
-
-
Pipó
őstag
Nagyon pazar. Ha egyszer házat cserélnék - kb 5 évente, de most már letelik - mindenképp szóba jönne.
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
hoffman_
nagyúr
Fene se akart tökölni, belépni, hsz-t írni...
De ez a ház valami eszméletlen szép. Beleestem!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ijk
nagyúr
válasz ígyvanferi #34 üzenetére
Ahogy írták, kisebb szélzajt kelt, mivel nincs semmi ellenállás. Tapasztalatból mondom, hogy halkabb rács nélkül. Ráadásul pl. ebben a házban is elég erős ellenállást képez, kevesebb levegőt tud rajta a venti átpaszírozni. Pedig egy síma lyuk gyártása sokkal egyszerűbb lenne.
NoLF: Tudom, csak megjegyeztem, hogy az ezüst bejövős, azt is kirakhatták volna.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Thrawn
félisten
Olyan nagyon nem lőttek mellé:
Aluminum Alloys in Military Vehicles and Equipment:
Aluminum 5xxx series alloy sheet and 6061-T6 and 6063-T5 extrusions are employed extensively in the bodies of large buses, cargo trailers, liquid-transport tanks, and comparable vehicles. LinkDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Coyot
őstag
Van otthon egy síftek dragonom, bőven 10kiló felett és acélból van, akkor az már a military-nál is jobb?
Má' nem
-
Shim
őstag
válasz ígyvanferi #34 üzenetére
Ha a venti mögött van egy rács, elég nagy és idegesítő szélzajt kelthet. Persze ahhoz kell egy alapból halk gép, de pl. engem is zavar.
-
Ijk
nagyúr
Nekem ezüst színben tetszene
Viszont nem értem minek raktak az oldalára "szúnyoghálót", a zaj kifelé, a por pedig befelé megy rajta, ráadásul rontja az összképet. Másfelől a lian-li mellett bevezethetné a többi gyártó is, hogy pl. a hátsó ventinek a helyét teljesen kivágja, és egy külön felcsavarozható rácsot ad, amit opcionálisan ki lehet venni, hogy ha valakinek halkabb gépre van igénye./人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
Egyébként miért jó az ha szálcsiszolt? Nekem speciel jobban bejönne egy enyhén savmaratott damasztacél felület. Az legalább tényleg szép. Bár nyilván kerülne vagy 2-3x ennyibe, de arról legalább tudja az ember, hogy tényleges munka van benne, nem csak szándékosan rosszul beállított felületmegmunkálás. Azt meg külön nem értem mitől kerülnek sokba az aluházak, semmi sem indokolja.
-
Thrawn
félisten
válasz #95904256 #27 üzenetére
6063-T5
T5 temper 6063 has an ultimate tensile strength of at least 22,000 psi in thicknesses up to 0.5 inch, and 21,000 psi from 0.5 to 1.0 inch thick, and yield strength of at least 16,000 psi up to 0.5 inch and 15,000 psi from 0.5 to 1.0 inch. It has elongation of 8%.
Link
Shim: A kérdés az, hogy a HIPER honnan szedte, de tőlük van az infó:
100% Military Spec Alloy 6063-T5[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Shim
őstag
Ezt a "katonai előírásoknak is megfelelő" sületlenséget honnan vetted Thrawn?
Ott van bevezetőben, erre felcsillan a szemem. Aztán egy szimpla ház fogadszerk:
Látom akosf szemét is szújra a dolog :-)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Katonáéknál 2 mm-es acélból készülnek a számítógépházak?
Vagy mit tartalmazhat az az ominózus előírás? -
Solten
őstag
Hát ez nagyon szépséges...
Saor Alba
-
Móci
addikt
Szép, egyszerű ház, nekem tetszik, csak sajnos nem lesz valami olcsó...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
törölt tag
A rács helyett sokkal jobban nézne ki plexi szvsz. Hajrá modderek!
Egyébként pofás kis ház, csak ez a dolog nem tetszik benne... -
pasquale
tag
Régebben nem úgy oldották meg az alsótápos kérdést, hogy a táp ventije fölfelé állt?
Vagy rájöttek, hogy túlságosan porosodik? -
plömplöm
őstag
basszus, fel kellett nyomnom most csumára a fényerőt ezen a crt-n hogy meglássam legalább egy kicsit azt a likat és a rácsot...
"mint általában az alsó táposok zöme", akkormeg nem értem hogy mi ebben a pláne. az hogy porszűrős? vááá... namindegy.
NoLF: ott azon a képen nem láttam semmitsem ugyebár...
de azért köszjaés kösz Thrawn-nak is, öröm ennyi segítőkész emberkét találni
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Stiky
senior tag
Porszűrős ventik, erre kap egy bazinagy rácsos no-porszűrős oldallapot.
Hol van itt a logika.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Thrawn
félisten
A Type R II tápokban 8+1 USB port van, de a ház táp nélkül lesz kapható.
plömplöm: A táp alulról szívja be a levegőt a porszűrő betéten keresztül, és hátrafelé eregeti is kifelé, így az nem jut be a házba.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
P.e.t.ya.
senior tag
Ez így jó ahogy van Végre vmi kékledmentesség.
-
plömplöm
őstag
"A tápegység számára a ház aljában alakítottak ki helyet, így az mindig friss levegőt szívhat be egy porszűrő betéten keresztül."
mármint a ház belsejében lévő levegőt szűri meg odabent a táp előtt? jól értem? és a szűrt levegőt pöfögi ki a táp ott alul?
szerk: szóvalhogy a levegőt a házba bejutáskor kellene szűrni, nem már odabent a tápnál...
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
jerry311
nagyúr
A fekete még elmegy, az ezüst nem tetszik.
-
NoLF
veterán
válasz littlelion21 #9 üzenetére
na pont az a nem tisztességes. szvsz.
ez józan embereknek készült, s abból csöppet több van, mint a gigabrutál 40centis ventire hajazó tuningmesterekből. megintcsak szvszThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
azt én is csekkoltam, de nem igazán tudtam mire vélni. az usb lámpácskát, asztali ventilátort és műbrokit ide dughatjuk, hogy ne vegyünk el értékes usb interfészeket az azokra igazán számító cuccoktól?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sefter
veterán
jól látom, hogy a tápegységébe usb hub van
Psn ID: sefter_hun
-
DeFranco
nagyúr
Tényleg nagyon szép, annak ellenére hogy ilyenekre nem szoktam ráizgulni.
Van egy kis military utánérzése, úgy hogy FPS fanoknak biztos bejön, de szerencsére nem nevezték el valami "Gamer HQ - Brutality Edition"-nek. A kék led-et én sem hiányolom.
Megvenném.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz littlelion21 #4 üzenetére
hogy érted, hogy tisztességes méretű venti? ezek a ventiszabványok érvényesek manapság:
8cm, 9,2cm, 12cm, 14cm
ez mind tisztességes venti.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nrgia
őstag
Nagyon szép darab ,mint a súlya vagy ,mint az ára. Tetszik
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
littlelion21
addikt
Tisztességes méretű ventit miért nem lehetett beletenni?
Jól látom hogy NINCS benne kék led...?
-
NoLF
veterán
huh, ez nekem irtó mód bejön
szépek ezek a szálcsiszolt alu házak, a mindenüket. persze ez az áron is meglátszik... de egy kis gyűjtögetést biztos megér
bár sok por kerülhet bele, az egyszer bizonyos... én nem rakta volna az oldalába telirácsot. ekkora harisnya nincsThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
gyiku
nagyúr
de jol nez ki, tetszik.
hüllő
-
Pepe78
őstag
Elegáns kis darab szvsz.
Nem az a kérdés hány Euro az ára, hanem az , hogy egy ejuró hány brutál forint....
Így akár még érheti is az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest