Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Hát azért egy tuning gépet sem kell telepakolni. Még egy olcsóbb procihűtővel is elég hátra egy 12-es szívóra, illetve egy a vga-ra. Én pl. a vinyókat nem hűtöm külön ventivel és jól megvannak 42-44°C-on.
Ezzel a nagyventis házzal két probléma van, egyik ha elkezd zajosodni 1 év után akkor nem egyszerű kicserélni, a másik, hogy nem mindenkinek az esztétikai érzéke engedi a repülőgépturbinát a ház oldalán. -
Ijk
nagyúr
válasz
ígyvanferi #34 üzenetére
Ahogy írták, kisebb szélzajt kelt, mivel nincs semmi ellenállás. Tapasztalatból mondom, hogy halkabb rács nélkül. Ráadásul pl. ebben a házban is elég erős ellenállást képez, kevesebb levegőt tud rajta a venti átpaszírozni. Pedig egy síma lyuk gyártása sokkal egyszerűbb lenne.
NoLF: Tudom, csak megjegyeztem, hogy az ezüst bejövős, azt is kirakhatták volna. -
Ijk
nagyúr
Nekem ezüst színben tetszene
Viszont nem értem minek raktak az oldalára "szúnyoghálót", a zaj kifelé, a por pedig befelé megy rajta, ráadásul rontja az összképet. Másfelől a lian-li mellett bevezethetné a többi gyártó is, hogy pl. a hátsó ventinek a helyét teljesen kivágja, és egy külön felcsavarozható rácsot ad, amit opcionálisan ki lehet venni, hogy ha valakinek halkabb gépre van igénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Osiris Gunmetal katonai előírásoknak is megfelelő, kivételesen strapabíró alumíniumból készült.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest