- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2024: vízzel hűti új SSD-jét az MSI
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Hát azért egy tuning gépet sem kell telepakolni. Még egy olcsóbb procihűtővel is elég hátra egy 12-es szívóra, illetve egy a vga-ra. Én pl. a vinyókat nem hűtöm külön ventivel és jól megvannak 42-44°C-on.
Ezzel a nagyventis házzal két probléma van, egyik ha elkezd zajosodni 1 év után akkor nem egyszerű kicserélni, a másik, hogy nem mindenkinek az esztétikai érzéke engedi a repülőgépturbinát a ház oldalán./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz ígyvanferi #34 üzenetére
Ahogy írták, kisebb szélzajt kelt, mivel nincs semmi ellenállás. Tapasztalatból mondom, hogy halkabb rács nélkül. Ráadásul pl. ebben a házban is elég erős ellenállást képez, kevesebb levegőt tud rajta a venti átpaszírozni. Pedig egy síma lyuk gyártása sokkal egyszerűbb lenne.
NoLF: Tudom, csak megjegyeztem, hogy az ezüst bejövős, azt is kirakhatták volna.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
Nekem ezüst színben tetszene
Viszont nem értem minek raktak az oldalára "szúnyoghálót", a zaj kifelé, a por pedig befelé megy rajta, ráadásul rontja az összképet. Másfelől a lian-li mellett bevezethetné a többi gyártó is, hogy pl. a hátsó ventinek a helyét teljesen kivágja, és egy külön felcsavarozható rácsot ad, amit opcionálisan ki lehet venni, hogy ha valakinek halkabb gépre van igénye./人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest