Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

Látom bejön most nekik ez a franchise-nyitás.

Mass Effect, Dragon Age... jöjjenek csak.

Az ME2-re már nagyon kíváncsi vagyok, még kész szerencse, hogy csak a hetekben nyomtam végig az első részt - a története nekem kifejezetten nagyon bejön, szóval már várom a folytatást :K

Más kérdés, hogy nem sok jó szokott születni abból, amikor egy alapvető történet köré felépített univerzumban megpróbálnak újabb storyline-okat nyitni. Kicsit izzadtságszagú, mint mondjuk a teljes SG-sorozat... vagy még inkább a B5-re emlékeztet, amikor volt a nagyon gyengén sikerült Legend of the Rangers pilot, és persze ilyenkor muszáj túllicitálni az előző storyline főgonoszait, ergo jött a szöveg, hogy a Shadow-k a Hand-hez képest csak szerencsétlen rovarok meg stb... szánalom.

Szóval végülis nem lehet tudni, hogy a trilógia mit bogoz ki végül a Reaper-ekről, de szerintem egy fantasy-univerzum halála, amikor az isteni rangig felfokozott főgonoszokról kiderül, hogy végül is csak csicskái az istencsászár főgonosznak, az meg csak a fia a galaktikus szuperistennek, az meg csak az unokaöccse a... :U

Új hozzászólás Aktív témák