- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Részemről az első részt úgy veszem, hogy egyfajta "taste of things to come", valszeg a teljes történetnek éppen csak prológusa lesz. Remélem, hogy nem véletlen a 2 darab doube layer DVD
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Sajnos az szokott problémát okozni, ha egy konkrét sztorira írják az univerzumot amolyan teleregény módjára, és utána próbálkoznak bővíteni (ez volt a B5-nél is, mondjuk az erősen bukott).
Mondjuk egy rész alapján nem lehet még megítélni - nyilván a trilógia többi része alatt még sok titok kiderül, csak tényleg annyi, hogy ne ilyen fokozásos hülyeség legyen.
-
Morden24
nagyúr
Látom bejön most nekik ez a franchise-nyitás.
Mass Effect, Dragon Age... jöjjenek csak.
Az ME2-re már nagyon kíváncsi vagyok, még kész szerencse, hogy csak a hetekben nyomtam végig az első részt - a története nekem kifejezetten nagyon bejön, szóval már várom a folytatást
Más kérdés, hogy nem sok jó szokott születni abból, amikor egy alapvető történet köré felépített univerzumban megpróbálnak újabb storyline-okat nyitni. Kicsit izzadtságszagú, mint mondjuk a teljes SG-sorozat... vagy még inkább a B5-re emlékeztet, amikor volt a nagyon gyengén sikerült Legend of the Rangers pilot, és persze ilyenkor muszáj túllicitálni az előző storyline főgonoszait, ergo jött a szöveg, hogy a Shadow-k a Hand-hez képest csak szerencsétlen rovarok meg stb... szánalom.
Szóval végülis nem lehet tudni, hogy a trilógia mit bogoz ki végül a Reaper-ekről, de szerintem egy fantasy-univerzum halála, amikor az isteni rangig felfokozott főgonoszokról kiderül, hogy végül is csak csicskái az istencsászár főgonosznak, az meg csak a fia a galaktikus szuperistennek, az meg csak az unokaöccse a...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest