Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
kételkedem #12 üzenetére
Részemről az első részt úgy veszem, hogy egyfajta "taste of things to come", valszeg a teljes történetnek éppen csak prológusa lesz. Remélem, hogy nem véletlen a 2 darab doube layer DVD
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Sajnos az szokott problémát okozni, ha egy konkrét sztorira írják az univerzumot amolyan teleregény módjára, és utána próbálkoznak bővíteni (ez volt a B5-nél is, mondjuk az erősen bukott).
Mondjuk egy rész alapján nem lehet még megítélni - nyilván a trilógia többi része alatt még sok titok kiderül, csak tényleg annyi, hogy ne ilyen fokozásos hülyeség legyen.
-
Morden24
nagyúr
Látom bejön most nekik ez a franchise-nyitás.
Mass Effect, Dragon Age... jöjjenek csak.
Az ME2-re már nagyon kíváncsi vagyok, még kész szerencse, hogy csak a hetekben nyomtam végig az első részt - a története nekem kifejezetten nagyon bejön, szóval már várom a folytatást
Más kérdés, hogy nem sok jó szokott születni abból, amikor egy alapvető történet köré felépített univerzumban megpróbálnak újabb storyline-okat nyitni. Kicsit izzadtságszagú, mint mondjuk a teljes SG-sorozat... vagy még inkább a B5-re emlékeztet, amikor volt a nagyon gyengén sikerült Legend of the Rangers pilot, és persze ilyenkor muszáj túllicitálni az előző storyline főgonoszait, ergo jött a szöveg, hogy a Shadow-k a Hand-hez képest csak szerencsétlen rovarok meg stb... szánalom.
Szóval végülis nem lehet tudni, hogy a trilógia mit bogoz ki végül a Reaper-ekről, de szerintem egy fantasy-univerzum halála, amikor az isteni rangig felfokozott főgonoszokról kiderül, hogy végül is csak csicskái az istencsászár főgonosznak, az meg csak a fia a galaktikus szuperistennek, az meg csak az unokaöccse a...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest