Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Én ugyan megpróbáltam minél teljesebben végigjátszani, de így a 3 alkalomra 46; 42,5; 46 órát ír a játék
(ezek 48; 50; 52. szintű karakterek lettek, mindig újra, 0-ról kezdve, és a DLC csak az utolsóban van benne.)De tény, ha csak a fő sztorit húzza valaki végig az elég gyorsan megy - sajnos.
---
A sok Mass Effect játék jó lenne, a regényekkel és az enciklopédiából látszik, hogy azért nem csak egy röpke sztori miatt lett a háttéruniverzum kitalálva. Simén ki lehetne hozni belőle egy full asztali RPGt vagy egy mmo-t (amig a bioware tagadta a SW mmo-t, reménykedtem hogy me lesz
).
Viszont a "mindig erősebb főgonoszt" én sem szeretem, ez picit aggaszt a ME2 kapcsán is... szal ha az emberiséget minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti - mert az előző csak röpke influenza volt mi???? szóvalazééééér..... khm. -
rudi
nagyúr
Igen-igen, a még főbb gonoszabb főbb gonosz az gáz szokott lenni. Célszerűbb lenne valami kisebb, nem komplett univerzumot, hanem "csak" egy mondjuk bolygónyi nagyságú fenyegetást kreálni. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy megfelelő történetgyártó gárdájuk is van mindkét sorozathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Starlink
- gerner1
- Háztartási gépek
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ezek 48; 50; 52. szintű karakterek lettek, mindig újra, 0-ról kezdve, és a DLC csak az utolsóban van benne.)
).