- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igen, ez egy kedvező árú széria. Szerintem ezeket még tavaly szerezhették be (akkor még kedvezőbb volt az Euró - dollár árfolyam), és a nyakukon maradt. Amit én vettem az service tag alapján szeptemberi gyártású. Nálunk a német anyacég tavaly áprilisban vett sok Atomos Venue 11 Pro-t, akkor olyan nettó 400€ körül volt a 64GB-os, 3G-s modell. Itthon is lehet kapni, de már csak a Core M-est, az kb 900€.
-
Gusztáv
addikt
Szó se róla, a SP3 nekem is nagy kedvencem (csurgott is a nyálam tegap rendesen, mivel az MS Technet szemináriumon az előadók jó része SP3-ról tartotta a prezentációt). Szemeztem is vele, de a végén a Dell-t vettem, mert nagyon jó áron volt (nettó 560€ volt a tablet+toll+billentyűzet+szállítás Németországból), plusz a cégnél a Dell hivatalosan támogatott, míg az SP3-nál hekkelni kellett volna egy kicsit.
-
Gusztáv
addikt
A Dell-en is van normál USB port, meg aktív toll támogatás, dokkoló, +NFC, cserélhető akku, akkus billentyűzet. A slim billentyűzetten van egy mágnese kitámasztó, de gyakorlatilag csak 1 pozicíóban rögzíthető. A 3:2 képarány nekem is tetszik, de sajna az ára szerintem jó ideig nem lesz ennél jobb, én már annak is örülnék ha 599€-ra lemenne.
-
Gusztáv
addikt
A Surface tényleg nagyon masszív, én is imádom használni. Egyszer sikerült leejtenem a hátizsákom a buszmegállóban, amiben benne volt (mindenféle tok nélkül), az egyik sarkán lett egy horpadás, de azon kívül semmi baja nem lett. Viszont az elég gáz, hogy kevesebb mint 1,5 év alatt az összes sarkáról már lekopott a festék.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tothmaxy182 #72 üzenetére
Az a vicc, hogy ehhez még nem is kell kínai márkát venni. Olcsó Win 8-as tablettel tele a piac, az MS valószínűleg ezért nem is fog itt versenyezni, ez marad az OEM-eknek. Pl most volt valamelyik nagy elektronikai áruházban (USA-ban) HP 7"-os win tab 79$-ért, és ahhoz is jár az egy év O365 előfizetés, ami maga 69$. Szóval gyakorlatilag 10$-ért kapsz egy tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest