Hirdetés
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Meglepetés: az ARM is belép az NVIDIA titkos klubjába
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen videókártyát?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
50-140W-ig játszunk a processzorokkal, engem ez a fejlődés zavar a legjobban. A fogyasztás sunyi módon nő, a teljesítmény arányában.
Méreg drága a semmi, nekem is van 1-2 Via lapos rendszerem, még az 1000-es sorozatból nem vagyok tőle elragadtatva, de attól még támogatni kell a fejlődést ahogy hígul a piac, úgy bővülnek a versenyfrontok és fellendül a fejlődés, hígul a termékpaletta, csökkennek az árak, ha alapul vesszük a hamisított termékek árát ugyan ez vonatkozik mindenre. Szerintem.. -
Bár Te valószínűleg a teljesítményt értetted a fejlődés alatt, de lehetne egyéb irányba fejlődni. Fogyasztás, teljesítmény/fogyasztás, stb. A teljesítményre amúgy a piacnak sincs igénye, az Intel is "feladta" ezt az irányt, rágyúrtak arra, amit említettem. Az AMD sem, amúgy is feladta az Intel hajkurászását, és más irányba indult el. Ebben az irányban meg még nagyot kell fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest