- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #53 üzenetére
Nem tudtam az előbb befejezni:
Az alacsony fogyasztású szegmensbe beült az ARM (és nem gyengén jön a MIPS is). Én nemrég kezdtem bele egy RPI projektbe. Régi, bizonyos szempontból gyenge, ugyanakkor borzasztó sok dologra elég, és bitang olcsó.
Az ARM és a MIPS pedig egyre több helyre kerül be, autóipari fejlesztők szerint lassan mindenhová bekerülnek.
Egyébként az utóbbi időben a mikrokontrollerek teljesítménye is óriásit ugrott, pl. a PIC32 már MIPS maggal rendelkezik. Elég izmos, és hihetetlenül kicsi a fogyasztása.Ezért írtam, hogy ahol eddig a VIA volt, oda most megérkezett az AMD és az Intel is, így aztán nem tudom, piacon tudnak-e maradni.
-
Bár Te valószínűleg a teljesítményt értetted a fejlődés alatt, de lehetne egyéb irányba fejlődni. Fogyasztás, teljesítmény/fogyasztás, stb. A teljesítményre amúgy a piacnak sincs igénye, az Intel is "feladta" ezt az irányt, rágyúrtak arra, amit említettem. Az AMD sem, amúgy is feladta az Intel hajkurászását, és más irányba indult el. Ebben az irányban meg még nagyot kell fejlődni.
-
Nem rossz, de kicsit telítettnek tűnik már a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest