- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Megtalaltam az instant buy billentyuzetedet.
Satechi Slim X1.
9to5mac review.
Egy hete rendeltem smartshop.hu-rol szallitassal egyutt 20 ezerert es ma hozta meg a futar.
Nem hittem volna, hogy feladjak ennyiert, mert akkor meg csak az alzanal volt ezen kivul, ott viszont ~10 ezerrel dragabban. Azota az alza csokkentette 29e-rol 24250-re es megjelent az ipon-on is szinten 20e alatt.
Ennyiert szerintem siman best buy. Foleg, ha azt nezzuk, hogy a gyarto oldalan $70 es erre meg rajonne ~$50 szallitas, de most raadasul out of stock.[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
Ez egy jo video, bemutat kb. mindent.
- Latszik, hogy parositas utan egybol megy a Touch ID, nem kell uj ujjlenyomatot hozzaadni a bill.-en keresztul.
- A sima bill. resze mukodik az M1 nelkuli Mac Pro-val, csak ugye ott nincs Touch ID.
- 6:40 - Ipad Air-rel a bill. resze mukodik, de a Touch ID nem. -
kakuk.tamas
addikt
iPadekkel se megy a TouchID?
Mióta megjelent, azóta várom, hogy lehessen végre kapni.
Multidevice-t támogatja? Annyi kérdésem lenne…
Vennem kell egyet, hogy mindre kapjak választ.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Cr00py
senior tag
Én eddig úgy tudtam, hogy a Touch ID az hozzá van párosítva az adott géphez. Valami ilyet olvastam az M1 imac-nél. Csak úgy mint a korábbi Touch ID-val szerelt készülékeknél.
Most akkor mi a helyzet ezzel?[ Szerkesztve ]
-
0xmilan
addikt
-
Zoltn
senior tag
Ezeknek miert ragadt be a feher szin? A tkl bol kene fekete/szurke. Instant buy. De csak feher van... Figadom hamarabb lesznek szinesek mint fekete...
"Music is your only friend. Until the end!"
-
nyunyu
félisten
Mac billzetek más scan kódokat küldenek, mint a PC billzetek, így pl. az F13/14/15 nem biztos, hogy megy a PCn PrtScr/ScrLck/Pauseként.
Hacsak nincs hozzájuk valami 3rd party megoldás, ami a Mac billentyű kódokat lefordítja a Win számára emészthetőre, addig nem fog menni.
Gondolom Apple nem szokott más oprendszerhez drivert kiadniAmennyire tudom, Linuxra vannak billzet kezelő libraryk egzotikus billzetekhez is.
Egyáltalán van bármi átfedés a Mac és a PC billzetek között a rárajzolt alfanumerikus karaktereken kívül?
(PC billzeteket alapból kezeli a MacOS.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
0xmilan
addikt
A billentyuzet resze megy - szerintem erre vonatkozott a kerdes.
#1-re: A macbookon is a backspace folott van a Touch ID (meg a kisebb bill.-nel is), szoval sztem igy konzisztens, annak ellenere, hogy a numerikuson ez nem a jobb felso sarkot jelenti.
...
Vicces, mert pont ma nezegettem magic keyboardot az apple oldalan es lattam, hogy van touch ID-s verzio is, aztan jon rola a cikk, hogy ez valojaban ujdonsag.Annyira nincsen ertelmes valasztek ollos billentyuzetekbol, hogy a vegen meg tenyleg a tobbszorosen tularazott almasat veszem dacbol. A Magic Keyboard-rol legalabb tudom, hogy pont olyanok a billentyui, mint amit keresek es jo anyaghasznalata van.
#5 nyunyu
Oh yess, Itt peldaul miert nem tudok szint valasztani? Ez meg csak nem is a Touch ID-s verzio.Na, a szerk.-em utan latom a szerk.-ed. Akkor ezek szerint ne is keressem.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Gondolom az asztroszürke verzióra megint kell várni pluszban egy évet, mert elsőre nem bírták kiadni.
Aztán a nagy érdeklődésre tekintettel kiadják még drágábban.[szerk:]Hopp, az eddigi asztroszürke perifériáik is eltűntek a weblapjukról
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
GeryFlash
veterán
Nem, csak M1-es geppel megy (tehat Inteles macbookkal sem). A nem ujjlenyomatolvasos az igen, megy.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
fecus
őstag
Ez menne sima PC-vel meg linuxval is?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
GeryFlash
veterán
A numerikuson kerületett volna jobb helyre az ujjlenyomatolvaso, mondjuk az F19 helyére szinté a jobb felsőbe.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM