Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #104 üzenetére
ahahaaa az az nfs-ekben olyan kamuk voltak ezek a nemlátszik mer szar a kártyád dolgok... pl nfsu nem volt átlátszó az ablaküveg gf2-vel, mer nem tud sedert... csak el volt sötétítve, erős fény átvilágított a belső teren, látszódtak az ülés és a vezető körvonalai
meg az is mekkora kamu, hogy pár csajt csak sederrel lehetett megjeleníteni. Az nfs-nél nem kellett semmi, csak ürügy kellett miért vegyél új kártyát. -
Raymond
titán
válasz
A Carbon siman elment GF4Ti kartyakon is. Ha csak en nem emlekszem es fel tudsz sorolni legalabb 5 darabot ahol kell a PS1.4 es nem megy 1.3-al akkor hajra, de nem fuzok hozza nagy remenyeket
-
mmdms
addikt
válasz
Az nfs carbonnal is simán játszottam gf4ti-n, de ott már tényleg szinte csak a felbontást tudtam állítani, de helyenként azért tényleg lomha volt. Battlefield-ekkel én nem játszottam, arról lövésem sincs, de pl a fear-t végigjátszottam vele, közepes grafon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest