- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Ejha, hogyhogy nem bannoltak még?
Nem érted, mi az értelme -- adok két példát -- letaplózól, majd azt mondod, hogy az nem példa. Nem tudom, hogy csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire ... tudod mit, inkább nem süllyedek a szintedre. További szép napot
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
klambi
addikt
gondolom ennek az usb hubnak azért csak van valami külső tápja is, hisze az az 1 usb port mit élhet át miben ez van bedugva....
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
HARDVERAPRÓD
tetszik bár nekem csak 6 dolog van...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
addikt
-
erdoke
titán
válasz #32839680 #32 üzenetére
Akárhány felé osztasz egy USB csatlakozót, attól a rendelkezésre álló sávszélesség nem nő. Sőt, tipikusan 3-4 header van egy alaplapon, tehát már a 12 kivezetés is egy elosztás. Esetleg egy USB 3.0 hubon van értelme, ha alaposan kiszámolja az ember a sávszélességet és az oda passzoló legjobb árú USB 3.0 pendrive-okat szerzi be. Azonban erősen kétségesnek tűnik, hogy egy bő 30e Ft-ért beszerezhető 128 GB-os SSD helyett megérné a pénzt egy USB 3.0 hubba és 4 db 32 GB-os (USB 3.0) pendrive-ba ölni... 4 db USB 2.0 pendrive az említett szoftverrel szerintem érezhetően lassabb lenne, mint egy value SSD.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
ledgeri
nagyúr
& (#23) fene_vadKöszi!
A kiegeszito bill cshez -en meglepödtem, de értem...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
MongolZ
addikt
válasz #06658560 #21 üzenetére
Mert? Én állítottam indoklás nélkül valamit? Jah.
Úgy látszik inkább Te vagy lusta olvasni, mert ha vetted volna a fáradtságot, akkor feltűnt volna a fesztivállal kapcsolatos reagálásom :/
fene_vad: Olyan házat + tápot lazán lehet találni, amin van összesen 10-12 usbport és biztos találsz olyat, aminek nem kell állandóan bedugva lennie. Továbbá most sem hiszem, hogy egyetlen hubról hasnzálod a 3 küső vinyódat, ezért sem biztos, hogy tökéletes megoldás lenne ez... De ha már van 10 portod + egy 4/6/8-as elosztód, már nyert ügyed van.
[ Szerkesztve ]
-
fkenny
senior tag
Hát egy fele ekkorát minden gondolkodás nélkül teletudok dugdosni minden fontos cumóval. a nemfontosokat is használva 20port kellene, de + táp sem árt.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
defi
tag
-
TeeJay
félisten
szerintem emiatt alkották meg ezt a 28portos micsodát
[link]más kérdés
már párszor gondolkoztam ezen hogy amikor az USB szabványt megalkották
miért nem lehetett 5V helyett 12V és 500mA helyett legalább 1A-t adni neki?
a csatlakozók nem bírták volna vagy a kábel?mennyivel könnyebb lenne pár dolog ha nagyobb delej menne rajta...
3,5" külső vinyókat is lehetne simán USB-ről tolni, a telefonok mp3-mp4 lejátszókat gyorsabban lehetne tölteni satöbbitényleg volt valami technikai akadály hogy nem tudtak rá több kraftot tervezni?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon saját interface kártyája van a gépben, vagy csak egy db USB sávszélességével zsonglőrködik?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
banhammer
veterán
Mennyire terheli le a processzort a sok USB-s eszköz?
Főleg ha többet használnak egyszerre.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
törölt tag
Ha neked ennyi taplóságnak számít, akkor irgalmatlanul mimóza vagy, csoda, hogy eddig nem hülyültél meg a világban.
Viszont hogy olvasni lusta vagy, annak ékes bizonyítékát adtad:
"Tábor, ahol nincs sok konnektor, de mindenkinél van egy-két töltendő eszköz. Vagy fesztivál -- most a Volton is sor állt a szabad konnektorokért, aranyat ért az elosztó, de egy ilyen még jobb lett volna. Stb." -
draco31
veterán
Nincs bedugva minden, csak hirtelen összeszámoltam, hogy van 3 telefon a csalábldban, 4 pendrive, webcam, bluetooth, egér, bill. stb.... Aktívan csak 4 van használva folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
MongolZ
addikt
Akkor Te meg tapló vagy. (Bár továbbra sem mondtál egyetlen példát sem)
De csak(!!!) a Te kedvedért leírom másképpen: nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy ezt ésszerűbb lenne használni, mint akármi mást.
Napi 10 ki-be húzogatástól meg nem fog elfáradni még ez sem.A Voltos konnektorhiány meg a szervezők és a résztvevő emberek előre nem látásából adódott.
[ Szerkesztve ]
-
defi
tag
Ha sok egyedi gyartasu cuccot (pl. szenzor) kell egyszeruen rakotni egy laptopra akkor eleg jol johet egy ilyen.
LOAD "*",8,1
-
Apika
addikt
Ez egy komoly szerkezet! Jól mutathat, ha mind a 28 portjára csatlakoztatnak valamit...
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Ahogy a postod is és te is
MongolZ: akkor szegényes a fantáziád.
Tábor, ahol nincs sok konnektor, de mindenkinél van egy-két töltendő eszköz. Vagy fesztivál -- most a Volton is sor állt a szabad konnektorokért, aranyat ért az elosztó, de egy ilyen még jobb lett volna. Stb.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
erdoke
titán
Tudtommal az USB 3.0 szabvány szerint 750 mA leadását követeli meg, tehát remélhetőleg nem a gyártó jóindulatán múlik, hogy "fentebb tolják", vagy sem.
A legjobb aláírás a héten
-
yknarf
tag
Ez már durva, aki ezt kitalálta, annak kezdetektől megvan az összes pendrive-ja és fél évente cserélget?
-
ledgeri
nagyúr
Semleges hozzáállással az jutott eszembe, hogy ilyen alapon elég venni egy kis hosszabbitót, azt rádigni a gépre, és az kopik...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
lujó55
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #4 üzenetére
átálltál az erő sötét oldalára
-
ledgeri
nagyúr
Na! Akkor a borult elméknek köszönhetően nemsoká elérjük a maximális mennyiséget címzés szempontjából....
Akinek 17-van használatban, mik használják azokat?
-
Balinov
titán
azbest-nek, meg a tobbi RPI fanatikusnak tokkeletes
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
MongolZ
addikt
Már vártam
Ez a termék max marketingcélokra jó, nem jut eszembe egy felhasználási lehetőség sem, ahol ennyire lenne igény. Az 5,25"-os helyre illeszthető már sokkal emészthetőbb megoldás.
"a sok taszigálástól idő előtt elfáradhat az USB kapu"
"kényelmesen külön gombbal kapcsolgathatók, ezzel is csökkentve a felesleges újracsatlakoztatások számát"
Most úgy őszintén, az USB foglalat kb. mennyi kihúzástól/debugástól fárad el? És a gombocska, amit nyomogatni kell? Ugye ezt ők sem gondolták komolyan???[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Végülis használható, de van ára az biztos.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
draco31
veterán
Hirtelen összeszámoltam a dolgaimat, és 17 portot tudnék csak felhasználni belőle egyszerre.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
vjozsef
senior tag
Hasonlo van itt is: Link
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest